Bardzo dobre gimnazjum (1) stawia na uczniów zdolnych, którzy sa osiągnąć coś w życiu,. Co prawda trudno... Student testy kwalifikacyjne (3) Chodzę do 6 klasy sp i chiłam iść do gimnazjum 24 uczyć się dalej. tylko... emilia mundurki (1) dostałam się do tego gimnazjum i chcę wiedzieć czy mundurki są aktualne w... nowy uczeń
kasienka - opinia (1) szkoła wręcz idealna. dużo się dzieje,mnóstwo możliwości,przyjazna atmosfera... kasienka Gimnazjum (1) Chodzę do pierwszej klasy gimnazjum. Poziom nauczania b. wysoki, szczególnie... Aśka Super szkoła (1) poziom jest b. wysoki. szkoł ama rewelacyjnewyposażenie. to trzeba jej przyznać Li podtekst_ - opinia (1) do:czesia. Sama chodzę do tej szkoły,jestem w tzw. humanie. NIe wydaje mi... podtekst_ zależy dla kogo (1) Rodzice powinni się głęboko zastanowić czy ich dziecko poradzi sobie w takiej... czesia ? (1) bardzo proszę o kontakt osoby lub ich rodziców ,którzy mają dzieci w tej... Lu Najlepsz szkoła! (1) We wrześniu zaczełam 2 klasę w tym gimnazjum.Chyba nie ma sie tu co... nika polecam! (1) Jestem mamą uczennicy tej szkoły.Moja córka idzie teraz do 3 klasy gim.... ewa uczennica (1) Jestem uczennicę 1 klasy tego gimnazjum.Poziom nauczania w naszej szkole... ja