Najlepsza ginekolog (1) Pani Ewa prowadzi moją drugą ciąże i z czystym sumieniem polevam. Zawsze... Joanna L. ABSOLUTNIE NIE POLECAM, dr żmudzińska to beznadziejna ginekolog (1) Mam zupełnie odmienne zdanie na temat kompetencji i kontaktu z pacjentem pani... dankazaba Serdecznie polecam! (2) Polecam wizytę u Pani dr. ogromna wiedza, zwięzłe odpowiedzi na zadane... Renata
Mariola - opinia (1) co tu wiele pisać naprawdę jest super:) Mariola kasia - opinia (3) Pani dr.Zmudzinska,nie tylko jest doskonalym lekarzem ale takze wspaniala... kasia Polecam!! (1) Bardzo konkretna, nie ocenia, umie wysłuchać, odpowiada na każde pytanie -... Sylwia polecam (1) bardzo konkretna , nie ocenia , jeżeli coś ci się przyplątało jakieś... ZADOWOLONA polecam (1) napisałam już wcześniej, że jestem pod wrażeniem (a zetknęłam się z wieloma... Sylwia Monika - opinia (1) Mam pełne zaufanie do pani doktor!P.Ewa prowadziła mi ciążę,również teraz do... Monika POLECAM (1) BARDZO GORACO WSZYSTKIM POLECAM PANIA DR.ŻMUDZINSKA!!BARDZO MILA I... KASIA