Ginekolog NFZ Gdynia

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Mógłby mi ktoś polecić dobrego ginekologa (nfz) w Gdyni?
Prosiłabym o podanie mniej więcej ile trzeba czekać na wizytę.

Przeglądałam wiele wątków, ale są one niestety stare i miejsca przyjmowania przez lekarzy nie są aktualne :(

Chodzi mi o lekarza, który potrafi pomóc gdy jest taka potrzeba, a nie takiego, który jest fajny kiedy wszystko jest ok. Niestety na takiego trafiłam.
Pomocy :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Ginekolog NFZ Gdynia

hej,

polecam Lekarza przyjmującego w Gdańsku (Ujeścisko). Pani Małgorzata Januszewska - na wizytę czeka się ok miesiąca.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

dr pilarska w przychodni na żwirki i wigury w gdyni,ale o terminy to trzeba zadzwonić i zapytac
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tez szukam ginekologa na nfz z Gdyni. Ciężko trafić na kogoś delikatnego i takiego który moze trochę czasu poświęcić pacjentce
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dr. Bednarz

Ja zatraciłem już dawno jakąkolwiek wiarę w NFZ.
Może dasz radę wysupłać jakieś środki na prywatne leczenie albo ubezpieczenie dodatkowe typu Medicover, Polmed itp

Do pilarskiej w gdyni na zwirki juz 2 mce temu terminy byly na grudzien. realne terminy sa przychodni zrodla marii na karwinach dr liro i kaminski, o liro jest w necie kilka dobrych opini, ja trafilam do kaminskiego i w sumie zdania jeszcze nie mam. Ale tego liro chwalila dziewczy a w poczekalni

nie polecam dr Golonki, przyjmuje na 10 lutego w Gdyniw Starmedica.. PRZEZ TEGO P.Doktora przeplakam caly dizen jak stwierdzil ze mam raka. Kaza mi prayjsc do sioebie na zabieg w kwietniu, zabieg owszem na NFZ ale tydzien przed terminem mialam pojsc do niego prywatnie zaniesc skserowane wyniki badan, koszty 150 zl.. ale poszlam prywatnie na kolposkopie i okazalo sie ze mam tylko nadzerke. Kobity trzymac sie z dala od tego lekarza , jest argonacki, nniegrzeczny i krzyczy na pacjetki. ZDECYDOWANIE NIE!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

niestety ten lekarz prowadzi moją ciąże i nie jestem zadowolona. W przyszłości z pewnoscia wiecej do niego nie pojde

To może nie idź do niego już teraz.

Powierzasz mu zdrowie i życie swoje i dziecka - nie warto ryzykować.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A na NFZ to znaczy, że jakaś łaska ?
Co miesiąc wydzierają Ci pieniądze z pensji na ten NFZ i masz prawo oczekiwać, że za swoje pieniądze będziesz odpowiednio traktowana.

Zgłoś na piśmie (mailem) dyrekcji placówki nieodpowiednie zachowanie lekarza, żeby w przyszłości nie mogli palić głupa 'myśmy nic nie wiedzieli'

Załóż sobie ZIP i sprawdź jakie świadzczenia i ile wizyt do NFZ zgłosił lekarz - jaby coś się nie zgadzało możesz zgłosić to w NFZ

Grzybowska w przychodni na Wzgórzu św. maksymiliana i jeszcze słyszałam o jakimś nowym na działkach leśnych,też ponoć ok.

Inne tematy z forum

Tabletki na odchudzanie? (190 odpowiedzi)

Cześć i czołem :) Zależy mi aby schudnąc 7 kilo by powrócić do moich starych ciuchów w które...

Feromony damskie (36 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

Zmarszczki na czole (129 odpowiedzi)

Mam okropne zmarszczki na czole. Doradzicie jak się ich pozbyć?