Ginekolog na Pierwszy raz; Sopot

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
odwlekałam tą wizytę... ale najwyższa pora by pójść do Ginekologa na badania kontrolne i porady o antykoncepcję... pytanie tylko gdzie, bo nie znam tych lekarzy.. proszę o pomoc. Kogo polecacie, najlepiej kobieta: Sopot, lub Gdynia. Dziękuję z góry.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ginekolog na Pierwszy raz; Sopot

ja polecam dr. sylwie łapinska -szymczuk przyjmuje z sopocie komienny potok w ABC family med oto ich strona http://www.family.med.pl/index.php?page=kontakt

dr Ryszard Świątkowski - mój lekarz od lat - polecam. Dyskretny, solidny, odpowie na wszystkie pytania. Przyjmuje pn i czw 17-19, gabinet przy ulicy Słowackiego 10.

http://www.znanylekarz.pl/lekarz-27143-ryszard-swiatkowski-ginekolog-sopot.php

Polecam dr Fiutowskiego. Profesjonalista, ale wprowadza luźną atmosferę podczas wizyty. Bardzo dobry lekarz.

polecam równiez Fiutowskiego :) sopot ul.Paderewskiego 13/3

Najlepszy jest Fiutowski- byłam u niego nawet z 4-letnią córką. Bardzo delikatny, profesjinalista!

A ile kosztuje wizyta u Tej Pani ginekolog?

Polecam dr Sylwię Łapińska Szumczyk. Wizyta nic nie kosztuje bo jest na NFZ, tylko czeka się prawie 2 miesiące. Chyba że prywatnie, to wtedy przyjmuje w Oliwie na Beniowskiego, koszt ok 70 zł.

Bardzo dziękuję za odpowiedzi! Jako, że zależy mi na kobiecie, wybiorę się raczej do polecanej przez Was Sylwii Łapińskiej Szumczyk. Dwa miesiące czekać to dość długo..., , trochę się boję:D, to będzie moja pierwsza wizyta... :)

Inne tematy z forum

Pomysł na prezent dla 60latki (165 odpowiedzi)

podsuńcie pomysły na prezent dla 60latki, z okazji okraglych urodzin,bliska ciotka najchętniej...

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Zatrudnij profesjonalnego hakera! (5 odpowiedzi)

Moje doświadczenie to programowanie, uruchamianie exploitów, konfigurowanie ataków DDOS i lubię...