Ginekolog
Na pierwszy rzut oka Pan Ginekolog bardzo mily sympatyczny mozna sie nawet pośmiać, tylko że coż z tego skoro jego leczenie doprowadziło mnie do nadżerki o malym bankructwie nie mówiac,badania ktore powinny być przeprowadzane raz na rok cytologia mianowicie, były przeprowadzane raz ale na dwa albo i trzy lata,o innych badaniach potrzebnych np do ustalenia pewnych waznych danych dot przebiegu leczenia (posiew)nie wspomne, pan doktor chyba wogole o nich nie slyszal.
jednym słowem nie polecam pana U.jest on kompletną pomyłka w swoim zawodzie,
kolejną sprawą jest rejestracja , panie ktore rejestrują pacjentow myślą ze sa wazniejsze od samego dyrektora przychodni, raz usłyszałam od nich "a musi Pani dzisiaj do lekarza?". myśle że gdybym nie musiala nie stalabym tam z gorączką i bolem żoładka tylko siedzialabym w pracy albo w domu.
kolejną pomyłką lekrską jest pan doktor reumatolog, który zamiast zlecic serie badan zeby rozpoznać przyczyny złego stanu zdrowia stwierdzil ze chyba symuluje i leczył mnie zamiast na jelita , srodkami na biegunkę, musialam zmienic 3 lekarzy w tej przychodni zanim jedna pani doktor wykryła u mnie zespół jelita drażliwego.skandal.
jednym słowem nie polecam pana U.jest on kompletną pomyłka w swoim zawodzie,
kolejną sprawą jest rejestracja , panie ktore rejestrują pacjentow myślą ze sa wazniejsze od samego dyrektora przychodni, raz usłyszałam od nich "a musi Pani dzisiaj do lekarza?". myśle że gdybym nie musiala nie stalabym tam z gorączką i bolem żoładka tylko siedzialabym w pracy albo w domu.
kolejną pomyłką lekrską jest pan doktor reumatolog, który zamiast zlecic serie badan zeby rozpoznać przyczyny złego stanu zdrowia stwierdzil ze chyba symuluje i leczył mnie zamiast na jelita , srodkami na biegunkę, musialam zmienic 3 lekarzy w tej przychodni zanim jedna pani doktor wykryła u mnie zespół jelita drażliwego.skandal.