Najgorsza przychodnia z jaką miałam do czynienia!!! (2) Jak w tytule, może dwóch przyjmujących lekarzy jest w porządku, kompetentnych... AGA Rejestracja- DARAMAT!!!!! (1) On kilku lat korzystam z tej przychodni i za kazdym razem jest problem w... MG przychodnia (1) Bardzo niesympatyczne panie w rejestracj, straszne kolejki do lekarza... Beata
Niestety nic nie działa jak trzeba. (1) Do przychodni dostać się nie można chyba ze wstanie się przynajmniej godzinę... MK personel niższego szczebla do wymiany (3) Lekarze, z którymi miałam kontakt bardzo dobrzy. Natomiast personel niższego... niestety gość - opinia (1) W przeciwieństwie do poprzednich opinii muszę stwierdzić ze mogę zawsze się... gość Rejestracja (2) Dzisiaj od godz 7 ej rano próbowałam się dodzwonić do rejestracji, dzwoniłam... Gosia MASAKRA!!! (1) Bardzo rzadko korzystam z tego rodzaju usług(na szczęście) ale to co spotykam... Sylwia a ja polecam (1) Ja leczylam sie kilkakrotnie u dr U. Moze i jest malomowny, ale nadzerke mnie... Lucyna poradnia K (1) a ja jestem zadowolona z ginekologa. Leczę sie tam od kilku lat i nigdy nie... ania poradnia dziecieca-Pani Pielęgniaraka (1) Witam chodze z moim dzieckiem do dr.Ignatowskiej - mogę ją z czystym... zmuszona do korzystania z NFZ uwazam (1) nalezy zmienic ginekologa i to w szybkim tempie,facet ,na niewlasciwym... czarownica Ginekolog (1) Rzeczywiście zgadzam się z poprzednią opinią na temat pana U. Ten lekarz... Angi Ginekolog (1) Na pierwszy rzut oka Pan Ginekolog bardzo mily sympatyczny mozna sie nawet... była (na szczęście) pacjętka