Nie polecam (1) GO odwiedziliśmy dziś pierwszy i ostatni raz. Zamówiliśmy jajecznicę, jajka w... Ola Wspaniali ludzie, polecam serdecznie, jedzenie klasa. (1) i wszystko jasne. Wspaniali ludzie, super jedzenia. Łukasz Bad day? (1) Zimna woda do zalania herbaty (ok., kelnerka podała nową) i suche brownie.... Marcin
Zadowolona (1) Wybraliśmy się z mężem do tej restauracji w towarzystwie psa po niedzielnym... Joanna rozczarowani (2) zachęcani pozytywnymi opiniami wybraliśmy się wczoraj na obiad. Karta, nawet... Ania Nie polecam! (3) Wczoraj byłam ze znajomymi w Państwa lokalu. Niestety poziom i traktowanie... Magdalena Zupa rybna "bez ryby"? (2) Wszedłem do GO niezbyt głodny, bardziej z ciekawości. po przejrzeniu menu,... Klient Smakowicie (1) Byliśmy z mężem i dzieckiem na obiedzie.Porcje duże,osobiście swojego dania... Bercikowa pozytywne zaskoczenie (1) Jestem pod wrażeniem sosunku cen do ilości i jakości dań - petarda! Uwielbiam... ap-ch Zdecydowanie Polecam! (2) Byłam już trzykrotnie i naprawdę polecam wszystkim osobom, które lubią dobre... Aleksandra dużo do poprawek (1) Nowy lokal, zachęcający swoim wyglądem, szkoda że ostatnio wszystko robi się... Gość1 Czas oczekiwania (1) Czas oczekiwania na 2 dania przy oblężeniu 4 osób- 35 minut. Chyba trochę... Marta Letnia opinia (1) Niby wszystko w porządku, ale... często czegoś nie ma. Kulinarnie mnie nie... ssis Polecam! (1) Bywam tam dosyć często i uważam, ze wystrój jest świetny! W obsłudze same... KubaW obiektywnie według mnie (1) GO odwiedziłem już kilkukrotnie, więc ocena nie jest wystawiona na podstawie... MS Przerost formy nad treścią! (1) Idąc do GO myślałam, że to kolejne po Śródmieściu i Bliżej miejsce, gdzie... A.