Godny polecenia optyk

Temat dostępny też na forum: NZOZ Visus
Skorzystałam z okulisty i optyka i muszę przyznać, nigdzie nie potraktowano mnie tak kompleksowo. Pani okulistka wnikliwie zajęła się moimi problemami zdrowotnymi, poczułam się wyjątkowo. Przy wyborze oprawek pomagała mi Pani Monika - krótkowłosa blondynka. Chociaż przymierzyłam chyba ze 100 par była cały czas cierpliwa i pomocna. Nie wciskała mi nic drogiego, pokazywała oprawki z różnej półki cenowej i w różnych kolorach. Nie mówiła mi, że w każdych wyglądam świetnie... Co zawsze mnie doprowadza do szału... Pomogła dobrać mi okulary do mojej twarzy. Koleżanki w pracy są zachwycone, bo podobno odmłodniałam o 10 lat przez zmianę oprawek! Dziękuję i będę was polecać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie polecam !! a szczególnie dr. Andrzejewskiej - Buszman

Bardzo się zawiodłam, okulista dziecięcy - brak podejścia do dziecka ( 8 m-cy) zaczęło płakać a dr siedziała jak by zdziwiona i lekko oburzona no jak to dziecko może płakać??, a tak to przestraszyło sie może tych postawionych na bacznośc włosów i poł mroku jaki panował w gabinecie. Poszliśmy do dr bo oczko dziecku coś łzawi, dr nawet nie zajrzała do oka tylko z daleka oceniła ze nie ma stanu zapalnego proszę maść z wit A dawać , jak by nie przeszło to dzwonic do szpitala na zaspie i tam sie umówić!!! wizyta trwała moze z 3-5 minut i za ta przyjemność 100 sie należy. To jest kpina!!! co to za lekarz na odczepne chyba żeby z gołą ręka nie wyjść dostałam receptę na maść która mogę kupić bez recepty a reszta Pani do szpitala dzwoni jak by nie pomogło !!! ŻENADA nikomu nie polecam tej dr !!!! Zapłaciłam 100 zł a nic sie nie dowiedziałam , bo to że stanu zapalnego nie ma to nie trzeba byc lekarzem żeby stwierdzić !! a reszta pani dzwoni do szpitala i tam się dowie, aha ok !!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0