Gotowe zestawy mebli kuchennych- co myślicie?

Co myślicie na temat w miarę tanich gotowych zestawów mebli kuchennych- np. KAM Meble albo z Black Red White- jest sens je kupować? Są problemy w samodzielnym składaniu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Gotowe zestawy mebli kuchennych- co myślicie?

Ja mam kupione z Castoramy bo słabo staliśmy z kasą, ale jestem bardzo zadowolona. Jeśli chodzi o składanie to mąż nie miał żadnych problemów poza szafką narożną :-) Jeśli ktoś zajmuje się bieżącymi naprawami w domu i wie jak się montuje czy reguluje np. zawiasy to nie będzie miał problemu. Zaletą takich szafek jest dużo niższa cena niż takich na wymiar a właściwie niczym się nie różnią.

ja mam meble z black red white - już ze 2 lata i w sumie bardzo wytrzymałe (biorąc pod uwagę że dzieciaki po nich chodzą i wieszają sie na drzwiach od szafek) - mąż sam składał i jak ktoś jest majsterkowiczem to nie ma problemu - jedynie z tego co pamietam to są głupio pakowane - w sensie nie jena szafka w jednej paczce - tylko w jednej paczce np. drzwiczki albo półki o danym wymiarze

ladne meble kuchenne maja w pruszczu na gieldzie. POLECAM

Inne tematy z forum

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...

drzwi wewnętrzne. białe? (51 odpowiedzi)

zastanawiam sie czy są "modne" białe drzwi wewnętrzne? w mieszkaniu. jakie są plusy i minusy...

Meble kuchenne z salonu czy od stolarza? (136 odpowiedzi)

Witam, Jakieś 4 lata temu urządzałem pierwszą w życiu kuchnię w moim własnym, nowym mieszkaniu....