Dobrze, ale drogo!! (1) Miałam 2 małe sprawy stolarskie w kuchni (poprawienie osadzenia okapu i... Asia Zabudowa kuchni (1) Zabudowa została wykonana solidnie i w terminie który mi pasował , polecam z... Maciej polecam (1) Fachowe i szybkie wykonanie zlecenia zgodnie z projektem, spory wybór... dawid
NAJLEPSZA FIRMA I STOLARZ W TRÓJMIEŚCIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Kuchnia w wykonaniu pana Leszka to poprostu bajka,do dzis po 10 latach,blaty... Maciej Walaszczyk meble kuchenne (3) Zamówiłam w tej firmie meble kuchenne.Nie był to łatwy projekt,gdyż w mojej... ilona Wykonanie mebli;kuchnia łazienka przedpokój oraz zabudowa ubikacji. (2) Z oferty tej firmy skorzystałem z polecenia.Zanim doszło do podpisania... Jerzy z Niedźwiednika kuchnia (1) Zamówiłam w firmie grab kuchnię drewnianą.Bardzo dobrze dobrano kolor na... Aga szybki i sprawny montaż (1) Firma P. Leszka w ciągu jednego dnia zamontowała mi kuchnię i szafę na... Danuta G. Usługa wykonana nieprofesjonalnie (1) Mimo że od montażu kuchni minął prawie rok, wadliwe fronty szafek nie... Piotr Firma godna polecenia (4) Firma GRAB robiła dla mnie kuchnię i zabudowy w mieszkaniu. Kuchnia naprawdę... Paweł ....pelen brak profesjonalizmu (2) Panowie zrobili mi dziure na wylot w scianie, mam krzywa szafe, zamontowane... Joanna Niesolidność (2) Wykonanie zabudowy (sierpień) było nieznacznie opóźnione,fachowcy nie... Iwona P. Polecam ;] (1) Zamówiłam u Pana Leszka kuchnię i szafę przesuwną na wymiar. Pan Leszek... Agnieszka O. gorąco polecam (1) każdemu polecam firmę GRAB, wyborem materiałów, ceną i szybkością wykonania... LL