3 x TAK ! (1) SUPER SALON ! Z problemem cery walczę od dłuższego czasu, wiele wizyt u... Justyna Polecam!!! (1) Doskonale wyposażony gabinet oraz profesjonalna obsługa - Pani Kamila.... Beata same plusy (1) Zmiana gabinetu i wizyta u Pani Kamilii była świetną decyzją. Miła i... Monika
Krio i Elektroporacja SPRING (1) Wysoka jakość w bardzo przystępnej cenie. Efekt, którego oczekiwałam pojawił... M. G. Pełen profesjonalizm (1) Pani Kamila- przemiła. Uważna na moje "alergie" doradza profesjonalnie .... Alina Bożena - opinia (1) Profesjonalny salon, bardzo miła Pani Kamila, do której przyjeżdżam 150 km.... Bożena polecam !!! (1) Odwiedzam salon od ok. 2 lat i jestem bardzo zadowolona, gdyż zabiegi i... Magda Oxybrazja+makijaż permanentny-polecam! (1) Z usług p. Kamili korzystam od ok. 2 lat. Jestem bardzo zadowolona, gdyż... Karolina Polecam Oxybrazję (1) Witam! Polecam zabieg Oxybrazji wykonany w tym gabinecie kosmetycznym. Mam... Natka Rewelacja! (1) Do Pani Kamili trafilam z polecenia koleżanki. Wybrałam się tam pierwszy raz... Joanna !!! POLECAM SALON KOSM. GRACJA!!! (1) Kolejny raz miałam dziś przyjemność skorzystać z usług pani Kamili. Makijaż... Basia R. Makijaż permanentny -piórkowy (1) Zadowolona jestem z kompetentnej i miłej obsługi gabinetu Gracja . Miła,... Krysia Makijaż permanentny brwi i oczu ♥ ♥ ♥ (1) Dzisiaj ponownie odwiedziłam gabinet "Gracja",ale przy ul.Startowej 8.W tym... Dorota Gorąco polecam! (1) Polecam, miła atmosfera i profesjonalna Pani Kamila. W salonie miałam... Agnieszka Rewelacja! (1) Przyjechalam z Nowego Yorku na urlop i moja cera po prostu eksplodowala... Martyna Rewelacja! (1) POLECAM!!! Z moją cerą walczę od kilku lat, wizyty u dermatologów, różne... Gosia Iwona - opinia (1) Profesjonalny salon, bardzo miła i zawsze uśmiechnięta pani Kamila, która... Iwona polecam!! (1) U Pani Kamili korzystałam z oxybrazji, zabiegów rozjaśniających przebarwienia... Joanna Polecam (1) Makijaż permanentny wykonany przez p. Kamilę jest piękny. Robiłam zarówno... Iwona Polecam (1) Cera mieszana po trądziku. W salonie skorzystałam z zabiegów oczyszczania,... Marta