NEI PRZESZKADZAĆ W PORZE LANCHU OBSŁUG (1) lol, dzieciaki za ladą robią kebab dla siebie a dla klientów nie ma...... KarolDrze ... (2) Dwa kebaby w kubku z podwójnym mięsem to śmiech na sali. 33 zł wydane na masę... M. Jurek - opinia (1) Masakra , tandeta , syf , dziewczyny jak księżniczki wyglądają , czas... Jurek
Tragedia (1) Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że jest to najgorsza buła z kapustą... Dai smacznie ale... (1) kebab jest dobry, duzao miesa, frytki swierze, bo w innych lokalach czesto... Maciej aktualizacja :) (1) dobrze że wcześniej nie czytałem opinii bo bym nie poszedł, a tak byłem i z... Marcin i Ewa bułka z kapustą (1) Kupiłem 2 kebaby mięso w nich to trzeba było szukać lupą porostu 24 zł za... Krzysztof zenada (1) Zamiast dwoch dostalismy jednego, zanim zrobili drugiego, pierwszy byl juz... Martyna najgorszy kebab w zyciu (1) obslugiwaly dwie panie. jedna stala przy kasie, zbierala zamowienia i dawala... kasia Żenada (1) Czy ktoś kontroluje wogóle tą firmę pod względem jakości mięsa? Zero tam... klient m1975 - opinia (2) Dzisiaj byliśmy w Riviera w chcieliśmy zjeść w Grand Kebab. Zjedliśmy - po... m1975 Odradzam!!! (1) To co dostałam do jedzenia to istny skandal. Kebab na frytkach to ścinki... ZNIESMACZONA