GRANT

Meble biurowe Salony meblowe

Gdańsk, Leona Droszyńskiego 15

Wzorowa obsługa (1) Szukałem dla siebie krzesła do długiej pracy przy komputerze i na sklep GRANT... Tomasz Zdecydowanie polecam! (1) Niedawno zakupiłam w tym sklepie krzesło biurowe. Jest bardzo wygodne i... Paula Ocena sklepu (1) W sklepie zakupiliśmy kilka krzeseł biurowych. Profesjonalna, pomocna i... Magdalena
GRANT- krzesła biurowe, Gdańsk, al. Grunwaldzka 211 (1) Szukałem dobrych, ergonomicznych krzeseł biurowych, po przystępnych cenach.... Czarek Usługi godne polecenia (1) Od kilku dni poszukiwałam krzeseł dla dzieci, które właśnie rozpoczęły... Kasia szczerze polecam (1) Nie jestem bardzo wymagająca, ale ku mojemu zdziwieniu, nie mogłam znaleźć... Ela PROFESJONALIZM (1) Profesjonalizm - właśnie to słowo pierwsze przychodzi mi na myśl, gdy... joannat ocena (1) witam, jako że wszedłem do sklepu, zostałem sympatycznie lecz konkretnie... krzysztof Zadowolony Klient - opinia (1) Trafiliśmy do sklepu jednego z wielu sklepów z krzesłami biurowymi. Jednak... Zadowolony Klient Najlepsze doradztwo i najwięszy wybór (1) Objechałem całe Trójmiasto w poszukiwaniu dobrego krzesła. Miałem już kilka z... Marcin Polecam sklep (1) Rozgladalem się wszędzie za porządnym i wytrzymałym fotelem obrotowym do... zadowolony z zakupu Rewelacyjny serwis (1) Uszkodzeniu uległ siłownik. Obsługa salonu wymieniła go od ręki. Fotel... Mario Polecam (1) Zakupiliśmy do biura 2 biurka i krzesła. Obsługa rewelacyjna, szalenie... MC Bardzo dobra obsługa (1) Wczoraj wieczorem niestety trzasnął pode mną fotel biurowy. Czy to znak od... Piotr Połoczański