GreenLan

Dostawcy internetu

Gdynia, Górna 9/12

Mały porządny dostawca. (1) Po przejściach z dużymi firmami, których mam dość, będę zawsze polecała takie... Karina Dno i wodorosty nie polecam (2) Wielkie spadki prędkości, notoryczne braki internetu, kontakt słaby Fajtek OK (1) Wszystko ok, nie narzekam, od 2 lat korzystam z internetu w greenlan i jest ok. Mako
Miła współpraca z małą firmą. (1) Dzięki za możliwość korzystania z bezawaryjnych usług. Zawsze lepsza lokalna... Wojaszek OK (1) Mam internet w greenlan od prawie roku i nie było ani jednej awarii polecam... Andrzej Beznadzieja (3) Skusiłem się na Greenlana głównie ze względu na dostępność dla mojej... mamjuzdoscgreenlan Pozytywnie "zbulwersowany" (1) Pozytywna opinia i zbulwersowanie poprzednim wpisem podchodzącym pod... Mizia na pione ;) (1) Prędkość tyłka nie urywa i zdarzają się wolniejsze dni, ale przynajmniej nie... tygrys Piotr - opinia (1) Wszystko super bez zastrzeżeń. Świetna obsługa, dobra cena, dobra umowa za... Piotr Porky - opinia (1) Usługa super, pełen profesjonalizm, jakość, cena na najwyższym poziomie, oby... Porky polecam (1) W każdym aspekcie usługa godna polecenia. Niespotykany stosunek ceny do... vincent oip - opinia (1) super! oip Polecam! (1) Rewelacja! Pan odebrał telefon o godzinie 21, umówiliśmy się na następny... ejcz Polecam tego operatora (1) Polecam tego operatora. Internet za normalne pieniadze, mozliwosc... Weismann Polecam! (1) Polecam wszystkim :) Uczciwy i sumienny dostawca, zawsze pomocny i dostepny o... Mysia Po co szukać u innych jak można w GreenLan :) (1) Dopiero znalazłem możliwość wystawienia oceny i jest to ocena bardzo... Krzych działa jak należy (1) Możliwość umowy bez zobowiązań (z miesięcznym wypowiedzeniem), internet... pianka Naprawde niezły internet (2) Naprawdę jestem zadowolony, mała sieć a cieszy, polecam. Mirek I pięknie :) (1) Jestem klientką tej sieci krótko ale już jestem bardzo zadowolona z jej... Kama Moja opinia (1) Po przejściach , internet wreszcie znormalniał. Operator chce wszelkie uwagi... Janusz Pisarek