PiotrW - ocena (1) Proszę przeszkolić personel ile ma nakładać lodów na wafelki, bo ostatnio... PiotrW Batbara - ocena (1) Gdańsk Długą mam niesmak po lodach tiramisu w pucharki położone trzy... Batbara Jesli ktos dba o zdrowie i lubi produkty ktore maja smak, NIE polecam (2) Chodz wydawaloby sie ze to desery i z zalozenia nie sa niskokaloryczne to... PiotrW
Lokal bez toalety (1) Niestety, ani miła obsługa, ani dobra kawa nie spowodują mojego powrotu do... Ili Brak toalety dla klientów (2) W lokalu nie ma toalety dla klientów. W dzień mojej wizyty obsługa składała... Hipolit brak toalety (1) W dniu 14.12.2014 byłam w kawiarni Grycan na kawie i lodach .Jakie było moje... Elzbieta Polecam: (1) Lodziarnia Grycan jest najlepszą lodziarnią w Sopocie . Zawsze chętnie... Olka1234 klimat w kawiarni w Sopocie (1) Jestem mieszkańcem Sopotu i mam do dyspozycji cała bazę gastronomiczną... Witold Zaborniak ul.Oskara kolbe Polecam (1) Bardzo miła obsługa w punkcie w Sopocie, a na szczególne wyróżnienie... Da_wid2606 Bardzo miła obsługa (1) Była miła atmosfera, bardzo sympatyczna pani kierownik Monika ;] lody i kawa... kamil NAJMNIEJSZE GAŁKI NA SWIECIE (1) Takiej lodziarni jeszcze w zyciu nie spotkałem to co dostałem za 2zł to... Rafal