Gustoso

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, Gradowa 1

Ted - ocena (1) Mniam mniam.... Ted Domowe jedzenie ok ale pizza okropienstwo (1) Pizza mokra,niedopuszczona a kebab to porażka,,nie mają pojęcia o tych... Lidia Szczerze odradzam (1) Zamówiłam makaron penne z kurczakiem na ostro w sosie grzybowym, niestety... Ania
Okropne jedzenie (1) Zamówiłam tagiatelle cztery sery z brokułami. Co otrzymałam? Makaron z sosem... Angelina Chm Nie polecam (1) Pizza na zakalcowatym cieście, gumowym, składniki zimne, ser spalony, sos na... klient pysznie (1) Pizza bardzo smaczna, ciasto i dodatki super. Następnym razem skusze się na... Jola anonimm - opinia (1) Jedzenie rewelacyjne, obsługa świetna , czas realizacji zamówienia dokładny... anonimm Rewelacjia (1) Obsługa cudowna wręcz jedzenie domowe... Bardzooo się poprawiła jakość usług... Kobieta KIEDYŚ PYSZNIE, DZIŚ NIE (1) Zawiodłam się.. kiedyś były tam bardzo dobre pizze, bardzo lubiliśmy zamawiać... P. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (1) kelnerka najlepsza delikatna blondyneczka ;p on pizza po prostu niesmaczna (1) Obsługa, szybkość itd bez zarzutu. Sama pizza była po prostu niesmaczna-... mr Dorota - opinia (1) Zajechałam dziś po coś na obiad i kupiłam pizzę. Muszę przyznać, że dawno nie... Dorota NAJGORSZA PIZZERIA W TEJ CZESCI GDYNI SYF I CHAŁA!!!! (2) PIZZA JAK ZAKALEC, SKLADNIKI JAKIES STARE A DO TEGO GODZINY OTWARCIA... Maciej Gastronomiczna porażka i zwykłe gastronomiczne oszustwo (3) Na moje i żony nieszczęście znalazłem ich ulotkę w skrzynce. W niedzielny... Halewicz Najlepsza pizza! (3) Byliśmy z mężem i w lokalu i również zamawialiśmy jedzonko na telefon. Pizza... Dorota Naprawdę smacznie !!! (1) Zamawiałam z koleżanką w sobotę pizze i byłam załamana bo pani przez telefon... Ewa Jak dla mnie numer jeden w Gdyni. (2) Pizza posiadająca podstawową jakże kluczową zaletę - boskie, grube ciasto.... Piter Wyborne - szczerze polecam (1) Wiadomo, jak to w tygodniu nie ma czasu ani ochoty gotować. Nas to trafiło... Sąsiedzi Polecam (1) Jadłem tam wiele razy. Pizza bardzo dobra choć mogli by ciut więcej mięsa... Peace V Najlepsza pizza w Gdynia Zachód (1) Szybka dostawa, dobry smak, zero zgagi !! Magdalena