HAUCK KRZESEŁKO DO KARMIENIA ALPHA

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
czy ktoś widział to krzesełko na żywo w trójmieście i okolicy???
http://www.baby-maxx.pl/start/detale/1370/52/krzeselka/hauck-krzeselko-do-karmienia-alpha-naturpoduszka.html
a może ktoś może napisać jak się użytkuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: HAUCK KRZESEŁKO DO KARMIENIA ALPHA

My użytkujemy już ponad rok. Kupilismy jak Tomek miał ponad 2 l;ata, a ja bylam w kolejnej ciąży i nie mogłam go dzwigac, żeby wlozyc go do krzesełka do karmienia. Naszym zdaniem rewelacja, choć dla małego dziecka bym nie kupila, bo uważam ze 5 punktowe pasy sa niezbędne. Tomek od początku uzywal bez pasow i barierki. Samodzielnie na nie wchodzil i schodzil. Jest super stabilne, nigdy się nawet nie zachwialo. Wszyscy znajomi, którzy u nas widzieli zachwycali się i wielu tez kupilo dla swoich dzieci.
Cena jest odstraszajaca, ale to mebel na bardzo długo, wiec nie zalujemy i mysle,ze jak drugi synek podrośnie kupimy drugie, bo Tomek na swoim będzie pewnie siedział jeszcze na początku podstawówki.
Najchetniej tez na nim siedzi podczas rysowania/malowania, bo mebelki mamut z Ikea (stolik i krzesełka) sa bardzo lekkie i latwo się przesuwają, co jest niewygodne dla dziecka, a na Alphie siedzi stabilnie i wygodnie i nic mu się nie przesuwa ;D
Także ja goraco polecam.

Mamy ten kolor http://allegro.pl/hauck-alpha-krzeselko-do-karmienia-kolor-turkusowy-i2886623104.html kupiony wlasnie na allegro, bo był najtańszy. Na zdjęciu wygląda na "ostry" ale faktycznie jest matowy, wiec jak bardzo Ci nie przeszkadza, to może być zarówno dla chłopca i dla dziewczynki. Zawsze można dodac naklejki ;D

dzięki za opinie,
cena przy podobnym krzesełku firmy stokke jest zachęcająca :)

Inne tematy z forum

wierszyk na dzień babci i dziadka (24 odpowiedzi)

potrzebuję ładnego wierszyka na DZIEŃ BABCI, DZIADKA może Wasze dzieci uczą się czegoś fajnego...

jak nauczyć pić ze słomki i kiedy? (14 odpowiedzi)

drogie mamy, mój synek ma roczek, chciałaby nauczyć go pić ze słomki, ponieważ on nie lubi pić z...

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...