Halewicz

Halewicz wie gdzie się podziały tamte prywatki...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Halewicz

ripostujesz na niższym poziomie? Wymagania wobec Ciebie są trochę większe, wypadałoby się bardziej postarać. Chyba, że nie potrafisz, więc wnioskuję, że poziom tych Pań to również Twój poziom :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

wątek dotyczył tematu ,nie osoby-fakt
że pani cię niby zirytowała?hmm-ale ok
argumentację z reguły masz trafną a i wiedzy ci ciężko odmówić
ale z jakichś niejasnych przyczyn w wątku pt. halewicz
drwa do ognia podrzucasz
czyżby jednak miłość do osoby 3 ,panie H
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jeśli czyjeś argumenty zaczynają się od atakowanie mojej osoby, to riposta będzie na tym samym poziomie. Obydwie panie zaatakowały mnie - nie moje argumenty. Więc z kim dyskutować i na jaki temat?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Halewicz, skoro jesteś taki wszechwiedzący to powinieneś mieć świadomość, że człowiek to trochę więcej niż ciało i tekst o nadwadze jest nie na poziomie ( już na pewno nie na tym, który starasz się zaprezentować na forum )
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Zirytowała" - hej, a gdzie sztuka greckiej dyskusji?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ach, bo mnie zirytowała - stąd może sporo ironii i sarkazmu. Jedna pani z nadwagą i w depresji, druga samotna mama pełna nienawiści do ex-partnera - i na kiego grzyba atakują Halewicza? Przecież to sensu nie ma. Mój wątek dotyczył problemu, a nie osoby - widać przysłowie "uderz w stół, a nożyce się odezwą" nie na darmo ktoś wymyślił.
Tyle w temacie - i tu się zgodzę, banał oczywisty.
p.s. pozdrowienia dla Bartka P.

Halewicz, daruj już sobie. Historie przedstawiane na forach zawsze mają swój trzeci wymiar, który jest słabo widoczny przez słowa, są najzwyczajniej w świecie bardziej skomplikowane, przez to niektóre rzeczy mogą wydawać się niespójne. Sądziłam ze to banał oczywisty dla każdego.
Argument o Bartku nie był do Ciebie, jakbyś nie zauważył.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Postać bartka p. mnie przekonuje. Skoro znasz bartka p. to "żondzisz"!!! I tym argumentem powaliłaś Halewicza na kolana.

a skąd założenie, że skoro halewicz nie wierzy, to inni też nie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie no pewnie ze nie sprawdzą, jeden halewicz wystarczy aby podważyć wiarygodność moja i innych osób gratuluję guru.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mea, po co się tłumaczysz? Myślisz, że wszyscy polecą teraz sprawdzić wiarygodność Twoich słów? Nie sądzę.
Dajcie już spokój, bo zrobiła się z tego jakaś komedia. Mało zabawna na dodatek.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

to tez się odcięłam, porządkuje sprawy syna właśnie dlatego ze przestałam liczyć na zmiany, chodzenie po sądach w tym wypadku ma sens , sytuację prawną dziecka trzeba uporządkować aby potem nigdy do niej nie wracać, aby otrzymywać świadczenia alimentacyjne z gminy należy mięć dokument od komornik o bezskuteczności egzekucji i tu chodzenie do komornika ma sens nawet jeśli teraz świadczenia nie dostanę to w chwili kiedy zmieni sie moja sytuacja ( np stracę pracę) lub gdy zmienia sie progi dochodowe łatwiej i szybciej będzie można wystąpić o ww świadczenie.
halewicz nie podjął ze mną dyskusji wyśmiał moje miejsce pracy , i tej stałej i tej dorywczej,zarzucił mi że kłamię i konfabuluję dowodem na to że ze mnie kłamczucha miała byc ogromna wiedza o życiu i doświadczenie halewicza, jego nieomylność i obiektywność jego sądów.zapytajcie bartka p., zakładam że niektórzy/niektóre blisko go znacie, czy kłamię, czy skłamałam chociaż jedno słowo. czy cokolwiek wyssałam z palca.

ale wracając do meritum sprawy, wątek miał być o halewiczu a nie o mnie...

byc może nie brak mu wiedzy za to brak pokory i kultury ( i wzorem halewicza nie stawiam tu tezy lecz stwierdzam fakt )
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

jak cie koles wkurza to nie czytaj jego wypowiedzi,zakladac temat o pustaku ktory nie odroznia podrob od repliki :P
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

@mea - jeszcze wiele musisz się nauczyć. Póki co, jak ćma, lecisz w ogień.

p.s. ateiści z reguły mają gdzieś - nie ważne co, ważne że gdzieś:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

No, z mocą rozładowującą może być faktycznie różnie, ale wstawka git.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sobie wrzucić? Za wcześnie :)
Ale mogę tu wrzucić. Coś. Choć nie mam pewności co do mocy rozładowującej. Ale podobało mi się. Czyli wrzucam coś zupełnie od czapy, bo tak.
http://www.youtube.com/watch?v=oY6tCnu-1Do

Może Stvorku wrzuć coś na rozładowanie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Uffff!

Post ma mieć minimum 5 znaków, a to eliminuje krótkie sapnięcia i co cichsze westchnienia ulgi. Trzeba głośno - nie ma lekko! :)

Wybaczam Ci :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A się miałam nie odzywać, no!
Wybacz, Szurka, ale dyskusja Halewicza z Meą to nie był popis merytorycznej i sensownej dyskusji.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kawa czy Herbata - rano (197 odpowiedzi)

Piszcie co lubicie wypić rano - i dlaczego. Ja pijam wcześnie rano sypaną 2 łyżeczki z mlekiem +...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

Grajdołki (108 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...