Bardzo mile zdziwiona:) (1) Odwiedziłam restauracje pierwszy raz ale z checia do niej wroce... Moim... Karolina Katastrofa. (1) Restauracja pusta, nie ma ani ludzi, ani pracowników. Pojawili się dopiero z... Marta REWELACJA (1) rewelacja!!!!! BEATA
spadek i to duzy (1) bylam i wsumie juz nie jestem stałym klientem :(( gdzie sie podzial nasz... madzia Zdziwiona ? (1) Obsługa nie bardzo zainteresowana klientem . Jedzenie odgrzewane z marnym... Agnieszka super jedzenie (1) salatki rewelacja pieknie zrobione:) jakis nowy kucharz chyba jest, jestem... agata SMACZNIE! (1) Choć wygląd lokalu do złudzenia przypomina inną znaną restaurację, to całkiem... Agata W. super restauracja (4) Polecam wszystkim ,jedzonko pyszne,duze porcje,dostepne ceny,na zamowienie... Will suuuuper:) (1) jako że nie jadam w domu, często bywam w restauracjach. Muszę przyznać, że... piotrek Można się najeść ...bardzo. (1) Ostatnio nastapiły chyba jakieś zmiany,bo zmieniło sie jedzenie,rodzaj i... Stała klientka super jedzenie (1) gorąco polecam,niskie ceny duże porcje sympatyczna obsługa miki na wynos (1) Wzielismy jedzenie do domu. Gyros b.dobry, dla mnie az za duzo, pyszna... przymorzanka Obsługa to jakaś pomyłka (2) Zajrzałam z chłopakiem do tej "restauracji" wczoraj wieczorem. Chcielismy... Iwona Najgorsza restauracja na świecie (1) To co się dzieje w tej Psełdo restauracji jest nie do pomyslenia Obsługa na... Ewa Obsługa klienta... (1) a właściwie jej brak skutecznie odstraszył mnie od tego miejsca. Przez ponad... taki jeden Pysznie (1) Obsługa przesympatyczna w tempie rzadko spotykanym w innych restauracjach.... E-mail niska jakość za wysoką cenę (1) odwiedziłam restaurację pierwszy i ostatni raz. Powody: - niedomyte, brudne... Paulina Klient (1) Wspaniała restauracja, bardzo ładny wystrój, smaczne jedzenie, miła obsługa,... Klient SUPER POLECAM !!!!!!!!!!!!!! (1) Super obsługa, bardzo miłe Panie kelnerki. Spokojna i przyjazna atmosfera.... STAŁY KLIENT