Ela - opinia (1) Ciastka pyszne. Magiczne. Niebo w gębie. Ale w lokalu przy Grobli brak "tego"... Ela w1kt0r - opinia (1) Znam bardzo dobrze ten sklep z Włocławka oraz z wizyt za Odrą i byłem ciekaw,... w1kt0r Lech - opinia (1) Tam robię zakupy do akwarium od wielu lat i zawsze wracam. Lech
Monika - opinia (1) Nie polecam. Przede wszystkim niemiła obsługa. Jestem tu bardzo często a... Monika Zdzisław - opinia (1) Super miejsce i doskonałe wina jak i również oferty na zestawy :-) . Pozdrawiamy Zdzisław Asia - opinia (1) Drugi raz zamawiałam tort urodzinowy i drugi raz efekt był nadzwyczajny,... Asia Gosia - opinia (1) Nieuszkodzony towar zawsze na czas dostarczony.Dopoludnia złożone... Gosia Marek - opinia (1) Fachowa obsługa oraz ciekawa oferta unikalnych rozwiązań. Spodobało głównie... Marek jeden z wielu - opinia (1) Lubiłam chleb oliwski od Lipińskiego, z chrupiącą, rumianą skórką, pachnący... jeden z wielu Agata - opinia (1) Korzystam już od ładnych paru lat. Jestem bardzo zadowolona. Wielki plus za... Agata niezadowolony klient - opinia (1) Obsługa w sklepie Karolina przy ul. Chopina w Gdańsku fatalna. Ekspedientki... niezadowolony klient Karolina - opinia (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni z efektów pracy jaką Pani Ela włożyła w... Karolina Jola - opinia (1) Jakość bez zarzutu, nigdy się nie trafiło nic starego , do tego mają bardzo... Jola Osoba - opinia (1) Z czystym sumieniem polecam tą kwiaciarnie! Bukiety są piękne, robione od... Osoba Bunczita - opinia (1) Perła na sopockiej mapie kraftu, dużo nowości, piwo z nalewka i oraz... Bunczita Monika - opinia (1) Korzystam z usług zooexpress już od dłuższego czasu i jestem bardzo... Monika Z jarzębowska - opinia (1) W dniu 23. 11.2020 była w sklepie na przymorzu Gdańsk o godz 7.30 gdy... Z jarzębowska Kasia Pulawski - opinia (1) Przepiękny i przepyszny tort, królewski jednorożec o smaku oreo na 18-te... Kasia Pulawski pol - opinia (1) część owoców i warzyw słabiej jakości- nadawała się do wyrzucenia po 2 dniach. pol Ania - opinia (1) Doskonaly serwis. Zamowilam kwiaty , ktore sprawily mojej mamie ogromna... Ania