Anna - opinia (1) Najlepszy sklep z artykułami dla dzieci w Trójmieście. Świetna, bardzo... Anna Radek - opinia (1) Serdeczne podziękowania za przemiłą uprzejmą obsługę, w szczególności dla... Radek Feger19 - opinia (1) Czy Aldi w Sopot bedzie otwarte jeszcze w biezacym-2021-roku? Feger19
Aleksandra - opinia (2) Jestem zadowolona ze sklepu oraz dostawy na terenie Trójmiasta. Jedyne czego... Aleksandra Adrian - opinia (1) Sklep prowadzi bardzo sympatyczna Pani z mega pozytywnym podejściem do... Adrian klient hurtowni - opinia (1) Obsługa Szefowej wręcz fatalna. Nieuprzejma, opryskliwa, niegrzeczna. Klienci... klient hurtowni Cezary - opinia (1) Kontakt, obsługa i jakość bardzo rzetelna i fachowa. Z czystym sumieniem... Cezary Izabela Sz. - opinia (1) Polecam. Bardzo solidne meble, duża oferta produktowa. Życzliwa i pomocna... Izabela Sz. Lech - opinia (1) Wnętrze jest tutaj eleganckie, Panie miłe, a ceny bardzo niskie. Z czystym... Lech Małgorzata - opinia (1) Świetny kontakt, szybka dostawa, pełen profesjonalizm. Ceny co prawda, nie są... Małgorzata Ep - opinia (1) Zawsze zamawiam z Zooekspress bo zamówienie dochodzi tego samego dnia na... Ep Zbigniew - opinia (1) Super firma.Ceny, dostawa i w ogóle pierwsza liga Zbigniew Ela - opinia (1) Pyszne Ciacho podbiło moje serce. Torty i ciasta są cudowne, przepyszne i... Ela Paula - opinia (1) Obłędne ciasta w szczególności tarty. Zamówiłam tartę żurawinowa na święta... Paula Alicja - opinia (1) Zamawiam karmę i smakołyki dla pupila regularne od 3 lat i zawsze jestem mega... Alicja Zbigniew - opinia (1) Rewelacyjny smak wszystkich wyrobów , testowałem już różne wędzone "mięska" i... Zbigniew Marta - opinia (1) Korzystam z usług tego sklepu już prawie 2 lata. Dla mnie najlepsi. Do tego... Marta Tadeusz - opinia (1) Miła obsługa i duży wybór. Ale mocnych piw nie ma... Tadeusz Kk - opinia (1) Super obsługa. Pani Iwona i Pan Krzysztof to super pomocni ludzie. Kk Sławomir - opinia (1) Bardzo fajny sklep, polecam. Miła odsługa Sławomir