Gsp - opinia (1) Drogo warzywa i owoce slabej jakosci. Gsp Michał - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z usług tej kwiaciarni. Piękny, niebanalny bukiet... Michał Maciej - opinia (1) Niemiła obsługa. Nie polecam. Pani w rozmowie telefonecznej stwierdziła ze... Maciej
Ewa - opinia (1) Najlepszy sklep eko w trójmieście. Duży wybór, kompetentna obsługa. Jest super. Ewa Halina Raczkowska - opinia (1) Szeroki wybór kwiatów i miła obsługa. Polecam :) Halina Raczkowska Kamila - opinia (1) Miła fachowa i szybka obsługa. Polecam Kamila Janusz - opinia (1) Sympatyczna obsługa, blisko domu, podstawowe artykuły w zasięgu ręki Janusz - opinia (2) Nie polecam. Po kilku interwencjach 2 dni przed ślubem otrzymaliśmy obrączki... Wdzięczna kientka - opinia (1) Dziękuję bardzo kwiaciarni Baccara za szybka i profesjonalna pomoc w... Wdzięczna kientka Misiu - opinia (1) Najlepsza cukiernia w Gdańsku! Najlepszy stosunek jakości do ceny! Misiu Janek - opinia (1) W tłusty czwartek kupiłem w tej cukierni pączki i przypomniało mi się od... Janek Wanesa - opinia (1) Polecam, pyszne paczki i ciasta!! Zawsze świeże i cudnie pachnące wypieki,... Wanesa jerzy - opinia (1) zdarza sie ze czasem obsługa jest nie miła i natretna zeby kupic jakies wypieki jerzy Buba Gdynia - opinia (1) Szybko sprawnie dokładnie bezkontaktowo! Buba Gdynia 5 kotów i 1 piesek - opinia (1) Od wielu lat nie mam zastrzeżeń. Zdecydowanie polecam. 5 kotów i 1 piesek Justyna - opinia (1) Uwielbiam, zawsze zamawiam tam jedzenie dla psa i kota :) I opcja kuriera po... Justyna Aneta - opinia (1) Najlepsi. Miałam problem z paczką, pomogli :) Bez problemu. Aneta Monika - opinia (1) Serdecznie polecam! Niezawodni od lat! Najlepsze produkty dla naszych pupili Monika kaj - opinia (1) Polecam! Jest wszystko, nawet Sambuca. kaj Mała - opinia (1) Cieszę się, że po tej długiej przerwie spowodowanej lockdownem wreszcie... Mała