Michal - opinia (1) Najlepsza kwiaciarnia w jakiej kiedykolwiek byłem obsługa fachowa, zna... Michal Danuta - opinia (1) Kwiaciarnia z tradycjami, bardzo bogaty wybór, przemiła obsługa Danuta Kociarz - opinia (1) Prawdziwa kwiaciarnia z klimatem a w niej piękne pasjonatki które łączą... Kociarz
Włodzimierz Dębski - opinia (1) Bardzo duży asortyment, często nietypowy dla innych kwiaciarni. Jestem stałym... Włodzimierz Dębski Tom - opinia (1) Najwyższa jakość kwiatów, kreatywności florystek i obsługi. Kwiaciarnia z... Tom patryk - opinia (1) wspaniała obsługa i świetne zrobione aranżacje. Polecam patryk Kamil - opinia (1) Super ludzie, miejsce, muzyka. Stworzą coś pięknego jak nie wie się do końca... Kamil Ola - opinia (1) Piękne kompozycje,zawsze świeże kwiaty, miła obsługa. Ola Smerf Maruda - opinia (1) Super szef firmy, sympatyczny, konkretny chętny do pomocy Smerf Maruda Bożena - opinia (1) Wspaniałe, przepyszne wypieki, obsługa sympatyczna i ekspresowa. Szczerze... Bożena Kasia - opinia (1) Bardzo kreatywna Pani. Umie ładnie przybrać bukiet, doradzić kolorystyczynie.... Kasia Mario - opinia (1) Pani bardzo sympatyczna z duża wiedza nt. uprawy i pielęgnacji roślin. Zawsze... Mario Moi - opinia (1) Piękne bukiety, zawsze świeże kwiaty, ceny konkurencyjne. Moi Aga - opinia (1) Chciałam się podzielić swoją opinią na temat Świat Bożego Narodzenia , jeśli... Aga Ula - opinia (1) Firma godna polecenia. Realizacja na czas. Można zapytać o opinię czy... Ula Zadowolony klient - opinia (1) Jedna gwiazdka dla obsługi tylko ze względu na zachowanie Pana z ochrony. Ja... Zadowolony klient kac - opinia (1) Super sklep. miła obsługa ,duży asortyment kac Zygmunt Szymikowski - opinia (2) Od 60 lat kupujemy u Pellowskich. Za komuny mieszkaliśmy kilkadziesiąt metrów... Zygmunt Szymikowski Piotr - opinia (1) Weekendowy box z keksami i sernikami był przepyszny. Nawet teściowa, która... Piotr Dorota - opinia (1) Kwiaciarnie prowadzą dwie bardzo sympatyczne Panie, mają mnóstwo pomysłów,... Dorota