Tomek - opinia (1) Bardzo miłe i uprzejma obsługa bardzo dobre i tanie kanapki Tomek Ewelina - opinia (1) Dostaw za 0 zł i w ten sam dzień!!! Bardzo przystępne ceny i duży asortyment.... Ewelina Mieszkanka Brodwina - opinia (2) Sklep bardzo dobrze zaopatrzony, duzy wybór towarów, ceny przystępne.... Mieszkanka Brodwina
Waldemar - opinia (1) Miła obsługa, szeroki asortyment, przystępne ceny, tylko bułki strasznie drogie. Waldemar Wojtek - opinia (1) Jest sympatycznie, ale nie jest tanio. Wojtek Bartek - opinia (1) Zdarzyło mi się kilka razy korzystać z usług kwiaciarni Pan Flower i za... Bartek Ewelina - opinia (1) Z usług zooexpress.pl korzystamy od października 2020 r. - tam zrobiliśmy... Ewelina kasia - opinia (1) niesamowity wybór odzieży roboczej,bardzo miła i profesjonalna obsługa,można... kasia Monika - opinia (1) Ceny na półkach nie zgadzają się przy kasie, Obsługa z maseczkami pod nosami... Monika mk - opinia (1) Mimo późnych godzin zamówienia (jakoś po 22) towar przyszedł już następnego... mk An - opinia (1) Bardzo miła obsługa jeszcze nie raz wrócę do tego sklepu. An Aneta - opinia (1) Kilka razy korzystałam z tego sklepu i dostawy do domu i zawsze wszystko było... Aneta Weronika - opinia (1) Polecam firmę Noble Studio jako wiarygodnego partnera w biznesie. Wspólnie z... Weronika Asia - opinia (1) Zooekspress znam od dawna, jeszcze z lat jak powstawał, zawsze od zawsze... Asia Kamila - opinia (1) bardzo przyjemne miejsce polecam serdecznie Kamila Kamila - opinia (1) Bardzo przyjemne miejscepolecam serdecznie Kamila Kamila - opinia (1) Super miejsce polecam wszystkim się wybrać Kamila Kamila - opinia (1) świetne miejsce zdecydowanie polecam Kamila Anna - opinia (1) Duży wybór i błyskawiczna dostawa. Polecam. Anna Andrzej - opinia (1) Kupiłem niedawno chleb i bułki. Może to tylko przypadek, ale chleb już nie... Andrzej