Kasia - opinia (1) Chciałabym podziękować panom z obsługi na stoisku z rybami którzy mojej... Kasia M - opinia (1) Dawno nie widziałam takich super ziemniaków i to w cenie lepszej niż w... M Wdzięczna studentka - opinia (1) Przemiła obsługa z bogatą wiedzą. Panie w sklepie zawsze pełne kultury i... Wdzięczna studentka
Łukasz - opinia (1) Mile zaskoczyła mnie świetna jakość owoców i warzyw, bez porównania do tych z... Łukasz Fatalna obsługa (2) Na przestrzeni ostatnich kilku miesięcy kilkukrotnie zanosilam rzeczy do... Stała klientka Joanka T. - opinia (1) Byłam zdziwiona, gdy po raz pierwszy znalazłam ten sklep, wcześniej widziałam... Joanka T. Joanna - opinia (1) Jestem zadowolona z zakupów i przede wszystkim ekspresowej dostawy, polecam... Joanna Bożena - opinia (1) Mile zaskoczona, tak szybką dostawą. Karma już sprawdzona, dobrze tolerowana... Bożena Ola - opinia (1) Korzystamy z tego sklepu od początku jego istnienia. Jakość produktów bez... Ola Hanna - opinia (1) Solidna firma. Dostawa sprawna i bezpieczna, jakość produktów bardzo dobra.... Hanna Małgorzata - opinia (1) Nie chciałabym jeszcze stawiać oceny, ponieważ dopiero 4 raz kupowałam... Małgorzata M&J - opinia (1) Wymarzony Słodki Stół na wesele i najpyszniejszy tort ślubny, jaki jadłam!... M&J Michał - opinia (1) Korzystam ponad 10lat. Dobre ceny i dostawa zawsze na czas. Michał Anna - opinia (1) Wolę jechać dalej do innego sklepu niż kupować u tej niesympatycznej panci.... Anna Basia - opinia (1) Dobra karma dla psów Szybka dostawa Polecam wszystkim właścicielom psów i kotow Basia Monika - opinia (1) Absolutnie super wybór. Doskonała obsługa. Możliwość wyboru tańszego i... Monika Joanna - opinia (1) Doskonała obsługa, szybka dostawa, świeże i świetne jakościowo produkty. Na... Joanna Agnieszka - opinia (1) Serdecznie polecam wypieki i wyroby cukiernicze Tortoramy. Dziewczyny... Agnieszka grażyna - opinia (1) Jestem stałą klientką miła obsługa ceny umiarkowane jestem ogólnie zadowolona grażyna Dominik - opinia (1) Bardzo dobry sklep. Rewelacja jeśli nagle orientujemy się, że karma się za... Dominik