Zuza - opinia (1) Pyszne torty, ciastka i serniki. Mój ulubiony - o smaku creme brulee! Zuza Julia - opinia (1) Serdecznie polecam Tortoramę. Wyroby są małymi dziełami sztuki. Bez chemii -... Julia Marcin - opinia (1) Przesympatyczna właścicielka, zamówienia zawsze w terminie. Poza tym wysokiej... Marcin
Krystian - opinia (1) Fenomenalne prace! Za równo pod katem wizualnym jak i smakowym Krystian Ala - opinia (1) Obsługa w tym pożal się Boże mięsnych przechodni wrzystkich panie bardzo... Ala X - opinia (1) Świeży towar i miła obsluga , polecam X Mieszczuch - opinia (1) Mam prośbę. Przy wejściu głównym stoi miska dla psa. Brudna i woda w niej... Mieszczuch Sylwia - opinia (1) Najlepszy sklep z Balonami w całym Trójmieście! Sylwia OWT - opinia (1) Torty przepyszne, zdecydowanie najlepsze w okolicy. Odejmuję gwiazdkę, bo... OWT Klientka - opinia (1) Świetne miejsce i wszystkim moim znajomym je polecam. Sama kupiłam tam połowę... Klientka Jaroslaw - opinia (1) Magiczne miejsce. Przenosimy się w stary świat. Każdy znajdzie coś dla... Jaroslaw Małgosia - opinia (1) Podziękowania dla zespołu pracowników działu RTV i Pani Kierownik Auchan na... Małgosia Łukasz - opinia (1) 10/10 - kontakt z p. Magdaleną jest niesamowity. Pomogła dobrać odpowiednie... Łukasz lepciak - opinia (1) Jest świetnie. Nigdy nie miałem w tym sklepie kłopotów. lepciak Pablo - opinia (1) Naprawa gwarancyjna wyświetlacza wraz z baterią Samsung Note 8... Pablo Anna Tymińska - opinia (1) Doskonałe nowoczesne smaki. Nie do podrobienia. Perfekcyjny nie tylko smak... Anna Tymińska Asia - opinia (1) Najlepsza cukiernia pod słońcem. Panie zawsze pomocne, uśmiechnięte. Ciasta i... Asia Rafał - opinia (1) Pyszne ciasta i torty No i oczywiście lody w cukiernii. Rafał Ela Sikorska - opinia (1) super pieczywo, zdrowe, z mąki, ciężkie nie dmuchane, bardzo wartościowe,... Ela Sikorska A - opinia (3) Na stacjach benzynowych jest znacznie taniej niż w tym sklepie... A