Anka - opinia (1) Tort zrobił na mnie ogromne wrażenie ! Dziadek wzruszony. Panie mają... Anka Janusz Sztapel - opinia (1) Placówka dobrze przygotowana do sezonu szkolnego. Są tu zarówno artykuły... Janusz Sztapel Janusz Sztapel - opinia (1) Placówka dobrze przygotowana do sezonu szkolnego. Są tu zarówno kosmetyki jak... Janusz Sztapel
Ola, pilot wycieczek - opinia (1) Konkretne osoby nieprzyjemne bardzo. Np pani Olga (miała zmianę wieczorem tuż... Ola, pilot wycieczek Karola - opinia (1) brak informacji, że za ponowną próbę doręczenia naliczana jest opłata 12 zł... Karola Nieuczciwe podejście do klienta (2) Na wstępie chciałabym wspomnieć, że u Raszczyka zamawiałam kilkukrotnie torty... Anna Krysia - opinia (1) Super sklep. Od guziczka po tasiemki. Igły, aplikacje, włóczki. Sznurowadła a... Krysia tadeusz - opinia (1) Mało profesjonalne podejscie do klienta,bardzo dlugi czas oczekiwania na... tadeusz TomStar - opinia (1) Restauracja na uboczu w budynku akademika. Nie ma problemu z parkowaniem.... TomStar Patryk - opinia (1) Salon warty polecenia, kupiony sprzęt sprawuje się bardzo dobrze, polecam Patryk Mszym - opinia (1) W dniu dzisiejszym oddałam dwie bransoletki - wymiana sznurków z prośbą o... Mszym klient - opinia (1) W końcu cos fajnego w tym rejonie. Dobre ceny. Znakomity wybór alko. Godna... klient Katarzyna Wilk - opinia (1) Nazwa firmy najlepiej mowi za siebie. Zrezygnowalam z innej platformy na... Katarzyna Wilk Patrycja - opinia (1) Rewelacyjne wypieki, pieczywo i lody! Będziemy stałymi klientami Patrycja Anna - opinia (1) Sklep bardzo dobrze wyposażony,obsługa bardzo miła lecz jeżeli chodzi o... Anna wojciech - opinia (1) to firma, która wyznacza standardy wojciech Anna - opinia (6) Najlepszy sklep na Sokółce. Przemiła obsługa duży wybór pełno promocji i... Anna Marcin B - opinia (1) Polecam sklep dobrze wyposażony, miła obsługa, świetna Pani Kierownik. Dobry CSR Marcin B Marta - opinia (1) Trafiłam przypadkowo i wracam po raz kolejny Szybka i sprawna naprawa po... Marta Ola - opinia (1) Często korzystam z dostawy na terenie trojmiasta - super ułatwienie w nagłych... Ola