Marta - opinia (1) Trafiłam przypadkowo i wracam po raz kolejny Szybka i sprawna naprawa po... Marta Ola - opinia (1) Często korzystam z dostawy na terenie trojmiasta - super ułatwienie w nagłych... Ola Jacek - opinia (1) Przepyszna świerza kawa. Bardzo przyjemna obsługa i przede wszystkim są... Jacek
Klientka - opinia (1) Asortyment bardzo bogaty, wybór ogromny, obsługa miła i pomocna, ceny... Klientka jan - opinia (1) Pełen profesjonalizm. Kompetentny personel, który zna się na asortymencie. jan Anna - opinia (1) Sklep BJO! spełnił moje oczekiwania. Dużo produktów znanych i lubianych... Anna Zofia - opinia (1) Jakość mebli niestety pozostawia wiele do życzenia. Po roku użytkowania meble... Zofia piotr - opinia (1) Super sklep. Zamówienie realizowane następnego dnia z dostawą do domu. Polecam piotr Anna - opinia (1) Od kilku lat serwis ratuje moje laptopy i smartfoy po uszkodzeniu lub... Anna Natalia PD - opinia (1) Moje dzieci i ja uwielbiamy ten sklep !! Bogaty wybór zabawek i najlepsze... Natalia PD Adam - opinia (1) Kolejny raz częrstwe pieczywo z punktu Gdańsk Forum Adam Katarzyna - opinia (1) Sklep jest istnym rajem dla dzieci. Mam trójkę w wieku od 1.5 do 11 lat.... Katarzyna PAWEŁ - opinia (1) bardzo duży wybór zabawek, dobry dojazd, spory parking, ceny na każdą kieszeń. PAWEŁ Rodzinka - opinia (1) Wspaniała profesjonalna obsługa. Moje dzieci uwielbiają tam wracać. To nie... Rodzinka Ewa Ś. - opinia (1) Super sklep! Dzieci go uwielbiają. Do tego bogata oferta i niskie ceny!... Ewa Ś. Ja - opinia (1) Polecam sklep, ogromny wybór zabawek i przystępne ceny Ja Ola - opinia (1) Wszystkie nowości zabawkowe pod jednym dachem.Przystępne ceny, ogromny wybór. Ola MH - opinia (1) Polecam sklep DAMI wszystkim niezdecydowanym MH Paula - opinia (1) Duży wybór niskie ceny, dla córki ten sklep to raj! Paula Mila - opinia (1) Jeden z ulubionych sklepów z zabawkami. Obsluga zawsze mila i chętna do... Mila