MMM - opinia (1) Obsługa niemiła. Właścicielka woli rozmawiać przez telefon zamiast zajmować... MMM Krzysztof - opinia (1) Wszystko sprawnie i profesjonalnie. Kupiłem kasę fiskalną i jestem z niej... Krzysztof Andzelika - opinia (1) Zdecydowanie nie polecam. Masakra. Andzelika
Zadowolony - opinia (1) Bezapekacyjnie chleb z tej firmy, jest bezkonkurencyjny. Miekki, mokry,... Zadowolony Niunia - opinia (1) Piekarnia na Sokółce nie ma lepszej w poblizu Niunia Zadowolony klient - opinia (1) Polecam bardzo duży wybór balonów i rzeczy na każdą imprezę Zadowolony klient Mieszkaniec - opinia (1) Lody są przepyszne, ale Pani, która je sprzedaje (chyba Ukrainka) jest tak... Mieszkaniec Korczew - opinia (1) kawałek pysznej Francji w Gdańsku - rewelka! ;) Korczew K .O - opinia (1) Szczerze odradzam zakupy, łańcuszek wizualnie - ładny ale kiepskiej... K .O Mariola - opinia (1) Bardzo sympatyczne i uczciwe podejście do klienta. Mój pies uwielbia robić... Mariola Karolina - opinia (1) Fantastyczna firma :) jestem bardzo zadowolona, zamawialam kontener na... Karolina Bogna - opinia (1) Lubię ten sklep, robię tam zakupy prawie co tydzień wybierając teraz 2-3... Bogna Spektrum Przymorze - opinia (1) Bardzo się ucieszyłam gdy okazało się, że Manufaktura Mojej Mamy pojawiła... Spektrum Przymorze Anna - opinia (1) Obsługa przemiła, dostałam gratis do zamówienia. Karma z dobrym składem... Anna Olga - opinia (1) Ciekawy asortyment i jedyne stacjonarne miejsce jakie znam, gdzie da się... Olga Basia - opinia (1) Bardzo dobra, kompetentna obsługa i dobre ceny. Polecam :) Basia Magda - opinia (1) Nie polecam usług tej firmy z uwagi na brak przepływu informacji pomiędzy... Magda Ceri - opinia (1) Ten tort to małe dzieło sztuki. Ale wygląd to nie wszystko. Sam smak również... Ceri Olga - opinia (1) Polecam, świetne rozwiązanie w czasach koronaswirusa Olga Olga - opinia (1) Niedawno nawiązałam współpracę więc mogę pisać tylko o tym co jest teraz,... Olga