Lex - opinia (1) Super miejsce! Wyszedłem najedzony, opity pysznym, zdrowym koktajlem, i będę... Lex Paweł - opinia (1) Fantastyczne miejsce na osiedlu. Codziennie tu kupuję croissanty z... Paweł RZ - opinia (1) Smaczne kanapeczki. Można przeboleć podwyżkę ceny z 6 na 6,5 złotego, ale nie... RZ
Paulina - opinia (1) Proponuję nie marnować czasu by dzielić się opiniami i spostrzeżeniami, każde... Paulina Ewa - opinia (1) Bardzo miła obsługa i szybka dostawa.Mój Corsiak zawsze się cieszy gdy... Ewa Patrycja - opinia (1) Mogę śmiało polecić to miejsce. Przepyszne ciasta, lody, pieczywo...... Patrycja Klient - opinia (1) Skandal. Bylem w domu caly dzien kuriera nie bylo. Tylko przychodzi sms ze... Klient MS - opinia (1) Polecam. Korzystam od wielu lat. nigdy się nie zawiodłem. MS L - opinia (1) Rzetelna firma, szybka obsługa, możliwość zamówienia kuriera zarówno na rano... L Kasia - opinia (1) Kupno telefonu- szybko i rzeczowo. Kasia Marta i psinka - opinia (1) Nasz ulubiony sklep! Zamówione i dostarczone tego samego dnia! Powinny też... Marta i psinka Weronika - opinia (1) Zamawiałam tydzień temu wiązankę. Byłam mile zaskoczona ceną i niezwykle... Weronika Katarzyna - opinia (1) Po odebraniu tortu wygląd estetyczny był bardzo ładny natomiast przy krojeniu... Katarzyna Daria - opinia (1) Korzystaliśmy z oferty Tortoramy przy okazji organizacji wesela, ich wypieki... Daria Jan - opinia (1) Super obsluga Szybko. Bez problemowo Jan Gotówka była OK (1) Bardzo dobre lody, chyba najlepsze w 3mieście. Jestem klientem od początku... fakej Tajemniczy Smakosz - opinia (1) Dotychczas miałem okazję spróbować Bezy Snickers, Męskiego Torciku i Sernika... Tajemniczy Smakosz Kasia - opinia (1) Odwiedziłam dzis manufakture na przymorzu po godzinie 8 rano. Zakupilam 4... Kasia Orbit 888 - opinia (1) Świeze,kwiaty piękne kompozycje.Ceny przystepnr Orbit 888 Patryk - opinia (1) Serniki są rewelacyjne, wybór jest ogromny. Poza jakością wypieków na... Patryk