NN - opinia (1) W sklepie stacjonarnym nie bylam (nie jest mi po drodze) ale czesto zamawiam... NN Klient - opinia (1) poziom obsługi poniżej wszelkiej krytyki. Asortyment i jakość wyrobów coraz... Klient Jarek - opinia (1) Zawsze świeże kwiaty - róże zawsze z najwyższej półki, budowanie wiązanki... Jarek
Grzegorz - opinia (1) Najbardziej podobają mi się nowości o Pomorzu, zwłaszcza o Gdańsku, chociaż... Grzegorz Madzia - opinia (1) Świeże kwiaty i długo stoją bardzo estetyczne Madzia Madzia - opinia (1) Bardzo ładne kwiatki i super wystrój Madzia Stała klientka - opinia (1) Dla mnie super. Nie ma wyboru jak w supermarkecie ale za to tanio i baaardzo... Stała klientka Magda - opinia (1) Wspanialy sklep z super obsluga!!:))Pani Joasia doklada wszelkich staran aby... Magda Violik - opinia (1) Profesjonalna i fachowa obsluga. Duzy wybór ciekawego towaru. Tutaj z pomocą... Violik Michał - opinia (1) Szeroki asortyment, fachowa porada, miła obsługa i dyskretne miejsce! Moim... Michał Danusia - opinia (4) Ulubiony mój sklep ! Kupuję w Miśku od lat , dawniej tym na Wiczlinie Danusia Ania - opinia (1) Fatalna obsługa. Usługa złej jakości plus długie oczekiwanie. Po zmniejszeniu... Ania Gosia - opinia (1) Miły i profesjonalny sprzedawca,bogaty asortyment .Spokojne ,dyskretne... Gosia Marek - opinia (1) Bardzo fachowa porada, świetny kontak że sprzedawcą. Zdecydowanie będę tam... Marek uważajcie (2) Sprawdzajcie dokładnie paragon z faktycznymi zakupami. Kasjerzy są... zażenowana rafal - opinia (1) Rewelacyjny sklep, dzisiaj zamawiasz dzisiaj dostarczają. Ceny... rafal Jaśkowa Dolina - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony. Profesjonalne podejście ,szybkie terminy... Jaśkowa Dolina Ewa - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z usług ZooExpress Ewa AB - opinia (1) Szybko. Tanio. Bez problemu. Dostawa za pomocą zoo ekspres trójmiasto AB Magda - opinia (1) Daję duuży negatyw! Zamówiłam wiązankę na zakończenie roku. Prosiłam aby... Magda