D - opinia (1) Przemiła obsługa, fajny i ciekawy sklep :) Każdy znajdzie coś dla siebie,... D mona_67 - opinia (1) Świetny asortyment, duży wybór. Polecam! mona_67 Ps - opinia (1) Masakra. Na zwrot towaru trzeba czekac kilka godzin. Praca obslugi przypomina... Ps
Adam Zarzycki - opinia (1) Wszystko szybko i sprawnie. Miałem bardzo pilna potrzebę naprawy telefonu z... Adam Zarzycki Marcinp - opinia (2) Polecam ten sklep. Miła obsługa.super asortyment. Marcinp Szymon - opinia (1) Jeżeli kupujecie w IKEA meble kuchenne musicie sami według nich sami szukać... Szymon Ewa - opinia (1) Szybko profesjonalnie wszystko ok . Polecam Ewa Nastia - opinia (1) Mój ulubiony sklep. Dzięki za cudowną obsługę :) Nastia Ewa - opinia (1) Profesjonalna i pomocna obsługa to jedna z wielu zalet sklepu. Każdy... Ewa Mat - opinia (1) Profejonalizm w każdym calu. Miła obsługa ze strony Pana Rafała i super... Mat Anna - opinia (1) Fajne miejsce, w którym można trafić na perełki. Obsługa przesympatyczna. Anna ai - opinia (1) Jak kwiaty, to tylko Fiol! Chłopaki mają niesamowity talent. To nie tylko... ai Adam - opinia (1) mieli zamknąć a działa w najlepsze i pełne półki oczywiście aż się zdziwiłem... Adam Aneta i Piotr - opinia (1) Zaskakująco pod każdym względem! Sklep, asortyment i obsługa.... Aneta i Piotr Agnieszka - opinia (1) Drapak Typu Luxor 2 wykonany solidnie, bardzo profesjonalnie, łatwy do... Agnieszka Adam - opinia (1) Bardzo miła obsługa, która chętnie doradzi. Szukałem środka do usuwania... Adam Zdzisława Przybysz - opinia (1) Szybko ,sprawnie bez zbędnych formalności! Dziękuję! Zdzisława Przybysz MM - opinia (1) Rewelacyjny sklep. Zawsze wychodzę z pełnymi rękami. Super alternatywa dla... MM Stała klientka - opinia (1) Z przyjemnością robię zakupy w ,,Szczepanie",wielki asortyment,ceny... Stała klientka Iza - opinia (1) Bardzo dobry sklep pod względem asortymentu i cen. Dużo promocji. Jest to... Iza