Edyta - opinia (1) Od ponad tygodnia czekam na moją paczkę i nic - nie można się dodzwonić, nikt... Edyta Edyta - opinia (1) Od ponad tygodnia czekam na moją paczkę i nic - nie można się dodzwonić, nikt... Edyta Edyta - opinia (1) Od ponad tygodnia czekam na moją paczkę i nic - nie można się dodzwonić, nikt... Edyta
Edyta - opinia (1) Od ponad tygodnia czekam na moją paczkę i nic - nie można się dodzwonić, nikt... Edyta Anna - opinia (1) Przypadkowo, jadąc do pracy, trafiłam na niepozorną budkę z pieczywem przy... Anna Marta - opinia (1) Wszystko jak należy. Duży wybór produktów. Ceny bardzo dobre. Kurier... Marta Marcin - opinia (1) Sklep zoologiczny Gdynia ul. Chylońska 28 jest to powierzchniowo mały sklep... Marcin Kasia - opinia (1) Pysznie, pysznie,pysznie....wspaniałe smaki, zawsze swieżutkie wypieki,... Kasia I.B. - opinia (1) Polecam ! Wina naprawdę bardzo dobre ! Profesjonalna obsługa ! I.B. Piotr - opinia (1) Polecam. Dostawa szybka. Karmy w dobrych cenach i renomowanych producentów Piotr Ryszard - opinia (1) Bardzo dobry dostawca kserokopiarek Develop. Jestem bardzo zadowolony z... Ryszard Tort Jednorożec :) - opinia (1) Wykonanie tortu perfekcyjne, smak obłędny, u nas było Oreo.Przepysznie.... Tort Jednorożec :) Marchewa - opinia (1) Fajne,zdrowe,i z naszych okolic. razem z rodziną jemy masę ich słodkich... Marchewa skalar - opinia (1) to bardzo fajne miejsce, super dojazd i parking...... skalar Marta - opinia (1) Polecam, przepyszne ciasta i torty. Piękne dekoracje Marta Robert - opinia (1) Asortyment skromny, brak chłodziarki z ciastami (które są w innych... Robert Meg - opinia (1) Świetna opcja dostawy tego samego dnia na terenie Trojmiasta Meg justyna z gdańska - opinia (1) Najlepszy sklep dla zwierząt! Bardzo dobra obsługa, kurierzy zawsze mili,... justyna z gdańska Bo - opinia (1) Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcami zawsze można liczyć na pomoc merytoryczną Bo Mandaty za parkowanie. (2) Brak miejsc parkingowych. Wystawiane są mandaty za parkowanie na chodniku,... dareknew