W - opinia (1) Świetna jakość, zrealizowane sprawnie, warzyw i owoców było ponad miarę.... W Figa - opinia (1) Najlepszy asortyment w Trójmieście! Figa Marta - opinia (1) Zamówienia realizowane zgodnie z kalendarzem dostaw dla danego obszaru. Owoce... Marta
Klientka od pomocy prawnej ;) - opinia (1) P. Jacek z działu mięsnego to najlepszy sprzedawca w całym sklepie. Zawsze... Klientka od pomocy prawnej ;) Michu - opinia (1) Od dawna robię zakupy dla mojego Owczarka Niemieckiego w tym sklepie... Michu Irena Kaczmarek - opinia (1) Od lat w tym sklepie robię zakupy. Czasem 2 razy w tygodniu. Ogólnie jestem... Irena Kaczmarek H.K. - opinia (1) Jakość i dostawa bez zarzutu. Zdecydowanie polecam. H.K. pyszne nowy port - opinia (1) Trzeba przyznać że wspaniale pieką w cenach dostępnych na każda kieszeń.... pyszne nowy port ps - opinia (1) Dowóz ok, jednak przyjechało sporo mniej produktów niż zamówiłem, przez... ps Magda - opinia (1) Nieprzyjemna, arogancka obsługa Magda Piotr - opinia (1) mały wybór karm...bylem nastawiony na większą ilość. Piotr Madzia - opinia (1) Mega wystrój! Czułam się jakbym była w domu a nie w sklepie :)) Panie bardzo... Madzia Justyna - opinia (1) Bardzo profesjonalna obsługa i naprawdę super tanio! Za koreczek metalowy... Justyna Adrian - opinia (2) Super oferta, miła i profesjonalna obsługa. Sklep bez tej baby co tu... Adrian Joanna - opinia (1) Fantastyczne miejsce na zakupy bez tłumów. Joanna l - opinia (1) takiego zachowania pracowników jakie mnie spotkało w tym sklepie nikomu nie... l Sabina - opinia (1) Dzisiaj jest wielki piątek i prawie miesiąc mija od kiedy żyjemy w innej... Sabina Aleksandra - opinia (1) Zamówienie otrzymałam z dostawa do domu Aleksandra Orłowianin - opinia (1) * Zakupuję się tam regularnie od lat, minusem jest to, że czasem braknie... Orłowianin Anna - opinia (1) To najpiękniejsza galeria w Trójmieście Anna