Renata z Gdańska - opinia (1) Do hurtowni jeżdżę co jakiś czas. Do tej pory tylko raz spotkałam się z mało... Renata z Gdańska Obsługa beznadziejna. (5) Moja wizyta w sklepie trwała bardzo krótko. Zaraz po wejściu do pierwszej... Anna - opinia (1) jestem bardzo zadowolona z dostarczonego towaru, obsługa i dostawa... Anna
Aneta - opinia (1) Rewelacja - świetne, naturalne produkty, takie prawdziwe, jak od babci ze wsi... Aneta Kinga - opinia (1) Dzięki przeczytaniu artykułu dowiedziałam się o istnieniu tego wspaniałego... Kinga Lex - opinia (1) Asortyment, jakiego nie ma w innych sklepach! Lex Agnieszka - opinia (1) Bardzo dobre wrażenie po rozmowie z obsługą sklepu. Duża wiedza i chęć... Agnieszka Krzysztof - opinia (2) bardzo dobre francuskie - prawdziwe wypieki w rodzinnej piekarni Gratulujemy... Krzysztof MłodyGitarzysta - opinia (1) Bardzo dobry salon, pomocna obsługa MłodyGitarzysta Terka - opinia (1) Pieczarki stare czarne nie nadające się do jedzenia. Por, cukinie i ogórki na... Terka Mirek - opinia (1) Przepiękne bukiety, świeże kwiaty,fajna atmosfera Mirek Leszek - opinia (1) Jak dla fana Lechii to właściwy wybór bo w pobliżu naszej Mekki stadionu no... Leszek Marzena - opinia (1) Bardzo miła atmosfera, miła i fachowa obsługa. Marzena Katarzyna - opinia (1) Nie pierwszy raz korzystam z tej kwiaciarni. Nigdzie indziej nie znalazłam... Katarzyna K&B - opinia (1) Najlepsza kwiaciarnia w Trójmieście, genialne stroiki na każdą okazję w... K&B lw - opinia (1) super wyroby w miarę przystępnych cenach lw Bardzo dobrej jakości pieczywo. (3) Od wielu lat jestem stałym klientem. Ceny może nie jak w markecie ale za... Roman Mariusz - stały klient od 20 lat - opinia (1) Zadzwoniłem 6.04 z pytaniem czy można zamówić towar i odebrać na miejscu.... Mariusz - stały klient od 20 lat Paulina Modrzewska - opinia (1) Centrum Obrączek w Sopocie to idealne miejsce na wybór swoich wymarzonych... Paulina Modrzewska Krzysztof - opinia (1) Zakupy wniesione na trzecie piętro, dostawca nie miał lekko. Szeroki... Krzysztof