- opinia (2) Nie polecam już tego sklepu i przestałam tam chodzić mimo że mam bardzo... Anna - opinia (1) Zamówiłam z pewną niepewnością, pierwszy raz taki rodzaj towaru "przez... Anna Sklep przyjazny dla klienta. (2) Piszę w imieniu mojej babci, dla której nowością było robienie zakupów w tak... wnuczek
Michał - opinia (1) Kartuska 122, to jakaś porażka. Panie często tak zajęte rozmowami przez... Michał Natalia - opinia (1) Polecam! Od czasu kiedy allegro zrobilo mnie w balona z dostawą suchej karmy... Natalia Nieśpielaczek - opinia (1) Dzisiaj otrzymałem zamówienie z Gastro Food. Jestem zachwycony jakością... Nieśpielaczek Emilia - opinia (1) Jak zawsze sprawnie i solidnie. Nigdy się nie zawiodłam. Dziękuję i polecam... Emilia Buba z Gdyni - opinia (1) Wszystko świeże, na czas i bardzo sprawnie Świetna,grzeczna i pomocna obsługa... Buba z Gdyni JP - opinia (1) Pieczywo dobre ale coraz bardziej przeginają z cenami. Ostatnio znowu zostały... JP Klient - opinia (1) Jeśli chcecie wyrzucić w błoto pieniądze to super miejsce. Jakość jest tak... Klient Anna Osior - opinia (1) Cuuuuuudowne miejsce i fantastyczni ludzie. Anna Osior Andrzej - opinia (1) Zawsze szybka dostawa - oby tak dalej. Polecam i pozdrawiam Andrzej Klient - opinia (1) Hurtownia dostarcza owoce i warzywa. Zaskoczyla mnie szybka dostawa - patrzac... Klient Wojtek - opinia (1) Miła obsługa - dziękujemy za pomoc w doborze krzeseł. Wojtek Kris - opinia (1) Przemiły Pan wlasciciel z niebywałą wiedzą o winach Kris Hal_la34 - opinia (1) Nie zawsze ma się ochotę na przygotowanie wątróbki, żurku, nie mówiąc już o... Hal_la34 Agnieszka - opinia (1) Zamawiam torty w cukierni Formella na wszystkie rodzinne uroczystości. Torty... Agnieszka MMMM - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam ciasta, torty...wszystko pyszne. MMMM leszek - opinia (1) Garnki . Pani doradziła .Dziękuję leszek Beata - opinia (1) Jeżdżę do hurtowni systematycznie po artykuly do mojego domu i do pracy. Duży... Beata