Eugeniusz - opinia (1) Chciałem kupić radio poprosiłem o podejście do mnie pracownika z działu RTV i... Eugeniusz Magdalena - opinia (1) Wizyta po kwarantannie. Spokojnie, bez napięcia, ciekawa oferta - inna niż w... Magdalena Angelika - opinia (1) Wszystko w jak najlepszym porządku. Angelika
Patryk - opinia (1) Korzystam już od kilku lat z usług Pani Pauliny - cały czas trzyma poziom.... Patryk Misza - opinia (1) Ogólnie duży wybór bulionu i przede wszystkim monet kolekcjonerskich. Zgadzam... Misza Marta - opinia (1) Sklep bardzo dobrze wyposażony w leki naturalne, a ilość ziół imponująca.... Marta Suzie - opinia (2) Właśnie takiej, prawdziwej francuskiej piekarni mi brakowało w Gdańsku!... Suzie Ewa - opinia (1) Piękne i pachnące miejsce Ewa Tomasz - opinia (2) Sprzedawca traktuje klienta "z góry" i jest pewny swojej wiedzy, a ta jest... Tomasz Natalia - opinia (1) Kupiłam tort na urodziny, nazywał się Bueno coś przezaj.... Przepysznego ♥️ Natalia gg - opinia (1) Ekspresowa wysyłka- zamówienie dotarło tego samego dnia. gg Krystyna - opinia (1) Bukiet zamówiony telefonicznie z dostawą pod wskazany adres ładnie... Krystyna Krzysztof - opinia (1) Współpracuje z gastro food już od bardzo dawna i nigdy nie miałem z nimi... Krzysztof Roman W - opinia (1) Sklep super. Ko jam Aldka nie lubię Biedronki Roman W Adam - opinia (1) Wszystko w jak najlepszym porządku, super karma, miła właścicielka :) polecam Adam Klient - opinia (1) Pan na kasie chyba zapomniał, że wybrał bezpośrednią pracę z klientem -... Klient Zadowolony klient - opinia (1) Gorąco polecam. Karma z dobrym składem, wysyłka szybka, kontakt bardzo dobry.... Zadowolony klient Ewelina - opinia (1) Skandal,,, UOKiK powinien się nimi zająć,,,, nie dostarczają pączek bez... Ewelina Joanna - opinia (1) Do tej pory dwa zamówienia. Wszystko na plus. Ogromny asortyment, bardzo... Joanna Zbigniew - opinia (1) Ogólnie porażka i wystrzegać się DPD a zwłaszcza tego Pickup Point. Na dwa... Zbigniew