Bez tragedii :) (1) Generalnie wszystko w porządku , kanapki bardzo dobre , duzy wybór chlebka ,... MC UWAGA na sklep RODZYNECZKI (172) Witam, dziś zostałam upokorzona w sklepie Rodzyneczki w Pruszczu Gd. W sumie... Dori_K karola - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona,szybka dostawa, dobra jakość.polecam karola
Glorioza (1) Dekoracja weselna i ślubna - polecam. Profesjonalnie i niebanalnie Marzanna TUMIWISIZM TO DOMENA TEJ KSIĘGARNI (1) Zamówiłam w czwartek 22.08.br książkę "Niebezpieczne zboża".miała być w... Grażyna Reklamacja (1) Pojechałam dziś zareklamować walizkę, której po jednym użyciu poodpadały... Michalina pyszne lody (1) Uważam, że są to najlepsze lody w trójmieście, jestem z Sopotu, ale przez... Zuza Polecam! (1) Bardzo dobre ceny, spory asortyment, obsługa na poziomie Polecam wszystkim Krzysztof Najlepszy sklep akwarystyczny w Gdyni (1) Obsługa bardzo miła i pomocna. Szeroka gama ryb, roślin i akcesoriów.... Michał Polecam. (1) Mam przyjemność polecić firmę Persona Sp.zo.o. jako sprawdzonego dostawcę... Joanna Fajny sklep godny polecenia (1) Kupiłem herbaty w tym sklepie i są rewelacyjne,miła obsługa i dobre... Jarek Oddałam do nqaprawy tablet samsung galaxy note ne8000 (1) Jestem mile zaskoczona realizacją obsługi. Oddałam w poniedziałek tablet do... Sylwia Stoisko, Pracownicy i reklamacja (2) Kupiłem zestaw liquinator i w domu okazało się że liqunator przecieka.... Piotr niezadowolona - opinia (1) dzisiejsze jagodzianki znowu są wysuszone w środku niezadowolona Chyba już go nie ma... (1) Chyba już go nie ma... T mika - opinia (1) Nie polecam. Tanio ale obsługa fatalna. mika skarga (2) Skarga, dzisiaj przed, ok. 12.40-13.00 robiłam zakupy w Waszym sklepie.... klientka OK (1) OK Paweł papieroski (1) Polecam w stu procentach. Mila obsluga i bardzo pomocni sa. Co by sie nie... Lukazz Opinia (1) Bardzo dobra oferta e-papierosów, ogromny wybór liquidów. Firma stawia przede... Sebastian