Polecam (1) Od kilku lat jestem zadowolonym klientem tego sklepu. Panie pracujące w... Mariusz Tesco na Chełmie (3) Dziś miała być dostawa maskotek angry birds .Ciężko je dostac za te znaczki... R.H. Bardzo dobra ksiegarnia (1) Polecam wszystkim miłosnikom książek, ponieważ można sporo zaoszczędzić.... Czytelniczka
Serdecznie polecam (1) Serdecznie polecam sklep Frutix !Jestem stalym klientem i zawsze spotykam sie... Zadowolony Dziękuję! (1) Do Kwiaciarni Hanah trafiłam 2 lata temu przypadkiem i już za każdym razem... m.a.j. super (1) Bardzo polecam.Miła obsługa,która zawsze świetnie doradzi.Piękne ,oryginalne... stała klientka Tanie podróbki (1) Większość liquid-ów to jakieś tanie podróbki. Nikt z pracowników nie wie o... kamber Bardzo fajna (1) Miła i sympatyczna kawiarnia. Super kanapki i drożdżówka, a ceny bardzo... Pytajnik? Świetny sklep fotograficzny! (1) Doskonały sklep. Kopalnia informacji o fotografowaniu. Uzyskałem wiele... Marek Pani Agnieszka Aniol (1) Przed kilkoma miesiacami zadzwonilem z Hannoveru i poprosilem o przygotowanie... Miroslaw Grotkowski z Hannoveru TO JEST SERWIS AUTORYZOWANY!!!!!!?????? (1) Dzwonię i pytam ile kosztuje naprawa IMEI w Galaxy S3 skopanym poprzez złe... Martin Nie polecam (3) Nie wiem czemu nie ma komentarzy pod hutrowniami. Towar słaby, nawet bardzo... Monika za drogie kanapki i za każdym razem coraz mniejsze!!!!!!!!! (1) Kanapki bardzo dobre aczkolwiek sa bardzo nierowne, nigdy nie wiadomo jaka... kanapkożercy Sklep "chandra" (2) Bardzo się zawiodłam na sklepie " Chandra", gdzie chcąc wydać pieniądze nie... Agnieszka Bardzo wysoka jakość za rozsądną cenę (1) Miałem okazję zamówić tam dwa torty po ok. 2 kg. Pierwszy o smaku jagodowym,... Maciej Naskręt Obsługa (3) Witam, kupuję w Justynce od lat, od dłuższego czasu mam wrażenie że obsługa... Jadwiga Kot w Tesco (1) Tescowy Abergolden. Od dziś stosujcie analogie do kota w worku jw. ps. można... piotrek Niestety nie polecam! (1) W kwiaciarni tej gdy zamawiałam pierwszy raz bukiet na ślub byłam zachwycona.... Ania NAJPIERW SPRAWDZ CENE . ZANIM KUPISZ !!!!!!! (1) Kupilem dla dziecka zabawke ŁUK NA WÓZEK . PRZEPLACILEM ponad 100 %. Ja... Ludzio2 APPETIME - CZERWONA TOREBKA (1) Miałem wczoraj wątpliwą przyjemność odwiedzić ten lokal . Pomijając fakt że... Rad