Super sklep (1) Świetny, bardzo wyszukany asortyment! Jestem pod wrażeniem produktów... Kaya Obsługa gardząca klientem. (1) Obsługa sklepu potrafi zajmować się wykładaniem towaru na półki, podczas, gdy... Maciej Bogdaniuk Rozczarowanie (1) W lokalu nie było klientów, a ekspedientka ZAPOMNIAŁA zrealizować zamówienie.... enemi
Nowy sklep w Gdańsku - Jasieniu (1) Od niedawna w Gdańsku - Jasieniu funkcjonuje sklep z wyrobami Piekarni... seweryn Polecam!!!! (1) Bardzo polecam tą Kwiacianie!!! Ostatnio kupiłem niepowtarzalny bukiet dla... ZADOWOLONY MĄŻ-ŁUKASZ! Papier do faxu - sytuacja awaryjna (1) Potrzebowałem w sobote pilnie termoczuły papier do faxu. Spróbujcie to kupić... Piotr Wymiana pęknietego wyświetlacza w telefonie Nokia Lumia 820 - punkt we Wrzeszczu (1) Telefon zaniosłam do serwisu w czwartek, w piątek był gotowy. Miła i szybka... Nika Godna polecenia Kwiaciarnia HANAH (1) w Gdańsk Kokoszki odkryłem małą kwiaciarnię. Zaskoczony byłem... Darek Andrzej Kalicki - opinia (1) Bardzo mi się podoba lokalizacja centrum, dzięki niemu nie muszę jeździć... Andrzej Kalicki Świetny sklep! (1) Bardzo miła i pomocna obsługa, duży wybór i przystępne ceny. Polecam! Ola Asortyment OK - obsługa NIE (1) Lubię empik za jego uniwersalność, można tu kupić najnowsze książki, gry... xxc Bardzo Zadowolona (1) Korzystam systematycznie z oferty kwiaciarni Hanah. Jestem bardzo, bardzo... Bardzo Zadowolona Stare wypieki w BioPiekarni (1) W sobotnie przedpołudnie postanowiłem na spacerze zajść po coś "słodkiego" do... Zielak Polecam!!! (1) Jestem klientką od początku ich istnienia i jeszcze nigdy się nie zawiodłam.... Krystyna POLECAM! Zjawiskowe dekoracje z kwiatow! DZIEKUJEMY! :) (1) Pani Barbara zrealizowala dekoracje moich marzen! Wystroj sali w dniu mojego... Dorota Szybko i sprawnie, ale towar niezgodny ze zdjęciem (1) Kwiaty ładne i świeże, dobry czas doręczenia. Niestety bukiet otrzymany... Olla dno (2) przy takiej obsłudze klienta a nie jestem u was 1 raz to was z rynku wypchna... ja jest ok (1) Przesługade wszystkim dobr ob garot Al - opinia (1) dobrze przygotowani sprzedawcy do swojej roli, atrakcyjne ceny produktów Al Szczerze polecam (1) Pyszna kawka, super kanapki i pieczywo, czego chcieć więcej? Karina Jurkiewicz