Obsługa w Galerii Bałtyckiej (3) Wczoraj kupowałam pieczywo w Galerii i jestem w szoku jak antypatyczne są... Agnieszka zdecydowanie polecam! (1) Miła i fachowa obsługa. Serwis zna się na rzeczy i uparcie usuwa problem po... Iza gosia - opinia (1) CHAMSKA OBSLUGA TO MALO POWIEDZIANE!!!NIE MA TAM KTO ZROBIC Z TYM PORZADEK!!! gosia
Fatalna obsługa (1) Niestety, w sklepie pracuje fatalna obsługa, wychowana na zasadach dawnego... ewa Świetny sklep, oryginalne zabawki (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona ofertą butiku. Uwielbiam drewniane... Gosia Sk. obsługa zajęta czymś innym (1) Za każdym razem jak jestem w tym sklepie, obsługa wydaje się być bardziej... qwerty Super sklep (1) Robię zakupy w tym sklepie dla moich 2 beagli i kota od nie pamiętam kiedy.... Małgorzata kwiaciarnia Galeria Chełm (5) Mile zaskoczony byłem gdy dzisiaj z rana udałem się na zakupy do galerii... Maciej dot.sklepu w hali targowej w Gdańsku (1) obsługa miła,kultura na wysokim poziomie ,oferta bardzo duża , jakość... jan gorąco polecam (1) jeśli liczy się dla was jakoś - GORDON to jest coś czego szukacie! spełnia... jc koldi - opinia (3) Ciasta są piękne wizualnie i pyszne, tzn. były gdyż niestety ostatnio... koldi Kamila - opinia (1) Super firma, swietny serwis, ceny ktorych nigdzie nie znjadziesz. Tylko... Kamila Polecam (1) Dowiedziałem się o nich od znajomych. Bardzo ładnie w sklepie, fajna obsługa,... donGrudu super sklep (1) Korzystałam z usług w sklepie Talisa kilkakrotnie. Byłam mile zaskoczona... Joanna Ewich-Wasilewska :) (1) rewelacyjny sklep, doskonale zaopatrzony, obsługa żwawa i kompetentna:)... Magdalena:) Szybka i miła obsługa (1) Profesjonalny dział sprzedaży, mili handlowcy, szybka obsługa. Justyna super (1) bardzo dobra obsługa miła i ogromna wiedza na temat instrumentów i nagłośnienia Mariusz Falkowski SAŁATA - 9.49ZŁ (3) Wybralam sie do sklepu chcac kupic podstawowe rzeczy... Salata : 9.49 zł, 3... kas Kwiaciarnia na 5!!! (1) Ta kwiaciarnia ma klasę! Nowe pomysły, zaskakujące wnętrze i dodatki.. Od... Karina Super sklep (1) Świetny, bardzo wyszukany asortyment! Jestem pod wrażeniem produktów... Kaya