POLECAM (1) Zakupy w hurtowni KALINA robię juz od kilku lat. Firmę tę polecam z czystym... Piotr tapicer Maciej - opinia (1) Polecam stoisko z kwiatami.zamawialem kompozycje na wszystkich... Maciej Disneyland dla akwarystów (1) Świetna oferta, zdrowe rybki, ceny najlepsze w trójmieście. Wspaniałe... Olka
Polecam (1) od lat jestem klientem tej firmy, najlepsze ceny i fachowa obsługa każdego... dawid Nareszcie (7) Nareszcie w Tesco otwarto nową kwiaciarnie,jestem mile zaskoczony obsługą i... Wiktor chleb (1) Krótko .Wspaniałe pieczywo! dariusz polecam (1) sklep fajnie zaopatrzony, chetnie robie tam zakupy, zero krempacji, polecam... Dorota Gdzie świąteczne prezenty dla pracowników ALMY w Sopocie? (3) Dyrekcja! Wstydźcie się i zapadnijcie pod ziemię! 0 prezentów, nawet talonu... Brzytwa36 Uwaga! (1) Bardzo długi czas oczekiwania na naprawę (1miesiąc), po czym klient dowiaduje... Klient Uwaga! (1) Niekompetentna obsługa. Obsługa każe długo czekać na siebie, zanim klient... Klient DOJAZD DO IKEA Z GDYNI (6) Do Ikea nie mozna dojechac z Gdyni jesli nie posiada sie samochodu. To jest... K T. Deker (1) Ostatnio kupiłam tort na urodziny córki, udałam się do cukierni bez... Joanna ryn (1) A ja lubie tam kupuwac fajny klimat no i co je ryn to je ryn jajo Skarga (1) Dzisiaj tj. 7 listopada byłam w Lublińcu w Inter Marche specjalnie po filcowe... krystyna polo market orunia górna ul.kadmowa (17) Z góry nie polecam pracy w tym sklepie,kierownik nie posiada żadnego szacunku... BYŁA PRACOWNICA Zadowolony klient (1) Naprawdę polecam ten sklep. Obsługa na bardzo wysokim poziomie. Doradzili mi... Paulina Nie ma tłumów! Jest przyjemny spokój. (1) Galeria jest w doskonałej lokalizacji - parking free. Dodatkowo jest tam... Nika Zamówienie online przedpremierowe (1) Zamówiłem sobie gierkę na parę tygodni przed premierą a że to nie małe... JK Jedna z najlepszych w 3 city (1) Jestem mile zaskoczony dotychczas nie znalem tej ksiegarni. Naprawdę przemila... Janusz mój ulubiony (1) Barrrrrdzo duży wybór, aż można dostać oczopląsu od tych różności, zawsze... malutka