Sklep zoologiczny w Gdyni (1) Sklep zoologiczny w Gdyni, przy ul. Chylońskiej 28 to bardzo dobrze... Zuzia Serwis RTV - pomyłka! (1) Dwa razy miałem nieprzyjemność bycia klientem tego serwisu. Ani razu usterki... Kajman Super hurtownia (1) Polecam wszystkim z branży jak i amatorom odwiedzenie TEJ hurtowni. Dla... Tadek
Zakupy na dziale rtv- agd. (1) Chciałam opisać sytuację, która spotkała mnie i męża w sklepie E. Leclerc w... Ewa Gddc - opinia (1) Ceny wysokie, jakość różna. Nie polecam - kilka razy sie zawiodlem Gddc Pogratulować :) (1) Pogratulować tak wspaniałej kwiaciarni jestem zadowolona i polecam jak... Asia Jestem zadowolony (1) Najlepsza kwiaciarnia w Gdańsku! Waski to nie jest hurtownia! (1) Bardzo miła obsługa, sklep dobrze zaopatrzony, dobry wybór ale ceny jak na... papieros RNR w Gdańsk Manhattan (1) Byłem dziś po raz pierwszy i jest bardzo ok.Obsluga , sprzęt i reszta się... Mandaryn Polecam! (1) Polecam ten punkt. Miła obsługa i ceny najniższe w Gdyni. Kupiłem telefon... Mateusz sklep w gdańsku w wielkim młynie (5) ekspediętki nastroszone i bardzo niemiłe jak się poprosi o pokrojenie wędlin... klient a mi się tam podoba (1) robię w Szczepanie zakupy dość często. Fajne miejsce, można tam kupić sporo... klientka Maria Dobrzańska - opinia (1) Czerwona kopertówka z pięknym haftem z motywem roślinnym jest piękna, w... Maria Dobrzańska Co za koszmarna muzyka (1) Muzyka w centrum nie zachęca do spędzania czasu ( trzeba szybko zrobić zakupy... klient Karol (1) Polecam ten sklep :D najbardziej opłaca się kupić w nim buty , są bardzo duże... Karol "Me want cookie!" (3) ...właśnie taką odczułem dziś potrzebę! Poszukałem sobie cukierni w... Robert Udane zakupy (1) Kupiłem to co mnie interesowało. Obsługa sprawna i fachowa. Doradzono mi... lemag@op.pl Radzę uważać (1) Zrobiłam zamówienie próbne przez internet z odbiorem osobistym. Chciałam... Joanna ''Mila ekspedientka'' (2) Nie dawno na moim osiedlu otwarto sklep mięsny Warmia ma on konkurencje gdyż... Wanda Nowak Rewelacynie niskie ceny (1) Kupiłem karmę taniej niż w krakvecie! dodatkowo gratisy, płatność kartą dla... ADamS