Tort PRIMA SORT (1) Zamówiłam synkowi 2 torty na urodzinki - jeden okrągły z ""naklejonym"... Beata Polecam w 100% (1) Witam, Zakupiłem kostkę w hurtowni fajerwerkimarket na urodziny dziecka,... plywak ALKO (1) Super sklep. Niestety na końcu świata, ale towar jakiego nie ma nigdzie a już... Kasia
Znaleziona zguba (1) Chciałbym serdecznie pozdrowić pracownicę z ostatniej kasy. Wczoraj zgubiłem... Tomek Najlepsi (1) Bardzo dobrze wyposażony salon i przemiła obsługa :) Zawsze doradzą wedle... stały klient Mały punkt wielki pozytyw (1) Był to pierwszy lombard z którego kiedykolwiek skorzystałem i muszę przyznać,... Adam CAŁOKSZTAŁT (1) Bardzo dobra hurtownia, super asortyment, różnorodność towaru Bogusia Nowe Bomi (1) Nowe Bomi upada... Zegar nigdy więcej (1) Kupowałam tam książki do szkoły. Bardzo się zdziwiłam, kiedy zobaczyłam że... zniechęcona Beznajdziejne. (1) Chodzę po zakupy do stokrotki od 3 lat, obsługa niemiła, obsługują klientów z... Mieszkanka Ujeściska. sprzedaz HURTOWA (1) nie wiem co sie stalo WYGODA czy lenistwo czemu ziemniaki i marchew... zemanek polecam (2) Nie raz kupowałam kwiatki w tej kwiaciarni zarówno cięte jak i... Gabi Polecamy (1) kontakt z przedstawicielami i obsługą bardzo dobry, szybka reakcja, dzierżawa... RIMS Potwierdzam (1) Obsługa zostawia wiele do życzenia nawet w oddziale w Pruszczu Gdańskim Pani... Alicja11 antykwariat (1) od kilkunastu lat zaopatruje się w książki w antykwariacie prowadzonym przez... józef sawicki Pozytywnie (3) Witam ostatnio robiłem zakupy na dziale ogród ze swoją żoną i bardzo nam sie... Marek prezent (1) Chodziłam po sklepach jubilerskich w GB szukając prezentu dla mamy. Kruk był... kres prezent (1) Obsługa: w zasadzie żadna. Pani zapytała mnie tylko czy może mi pomóc.... ssof Sowa, kiedyś było lepiej ....... (1) Niestety po raz kolejny zawiodłem się na jakości oferowanego towaru. Starsze... Janek POLECAM TĘ FIRMĘ (1) Wieloletnia współpraca z p. Jakubem jest przeze mnie wysoko oceniania. Firma... Rina