Obsługa to jakieś nieporozumienie (1) Jako kolejna osoba dołączam do grona niezadowolonych z Pań pracujących w tym... Kiti Masakra.... (1) Znalazłem informacje na stronie philipsa że są jego przedstawicielem,... Tomek G Opinia dotyczy sklepu w Galerii Przymorze (1) Pierwszy raz spotkałam się z sytuacją, że nie można kupić czegoś, co... eM
ROZCZAROWANIE!!!niemiła ekspedientka (1) Bardzo niemiła sprzedawczyni,arogancka.Liczyłam na pomoc w wyborze... mariola1976 POLECAM (1) Dosyć skromny sklep z zewnątrz, ale naprawdę jest sporo biżuterii do wyboru,... Lechia E.Leclerc (1) Ten sklep tylko z pozoru wydaje się być atrakcyjny.tak naprawdę robi się tam... dj Tak sobie... (1) Obsługa dosyć miła ale estetyka wiązanki była przeciętna. Niestety jakość... Piotr Żenująca obsługa na skrajnie niskim poziomie (1) Dzisiaj postanowiłam kupić ramki do zdjęć w empiku. Jestem mamą i poruszam... Katarzyna nieświeże mięso (3) Mialam okazje zakupić w tym sklepie nieświeże mięso, które wydawalo z siebie... klientka polecam! :) (1) polecam! :) bukiet który kupilam w tej pracowni byl cudowny i dlugo utrzymał... Agnieszka polecam (1) Bardzo dobra i szybsza, wrecz expressowa obsługa, wieczorem złożyłem... Andzelika inna cena przy kasie, inna w sklepie (1) Właściwie to stardard, że inna cena jest naliczana przy kasie, zdarza się to... M-A Masakra (2) W tym salonie jest strasznie gorąco! To jest chore że ja wchodząc do salonu... Bartek Tragiczna obsługa! (1) Brak cen przy produktach, niezorientowani sprzedawcy, niemiła obsługa, która... Piotr kompex1950 (1) Faktycznie duży wybór asortymentu i naprawdę fachowe doradztwo. Reakcja na... kompex1950 Stary makowiec (1) Uwielbiam ciasta z Cukierni Sowy, ale Cukiernia w Centrum Handlowym ALFA... Gosia megggaa:) (1) obsługa- bardzo dobre podejście do klienta , asortyment-zawsze świeży ,... Magda opinia (1) Jestem dość częstym bywalcem sklepu. Nie będę się rozwodziła nad obsługą,... zosia1990 ODRADZAM ! (10) Przestrzegam was przed tym sklepem. Sprzedają chore ryby, kłamią - kiedy... Monika Polecamy (1) Profesjonalizm w każdym calu.Oddanie z jakim pracuje Pani Ela dałp nam... «Marcinki»