super asortyment ale obsluga bardzo zla (1) trzeba przyznac, ze Organza posiada naprawde zroznicowany i dobrej jakosci... alicja komentarz pozytywny (1) polecam ewelinka Super Kwiaciarnia (1) Super Kwiaciarnia, super Florystka, każdy klient jest zadowolony IW
Gorąco polecam (2) Kosmetyki działają w 100% Miła obsługa , polecam :) Anna Wiśniewska A - opinia (1) Niskie ceny,fajny-ogarnięty personel,duży wybór browarów regionalnych:) A Sklep "Roma" (1) Sympatyczna i profesjonalna obsługa,często mają fajne promocję, mają również... Oliwka pozew zbiorowy (3) Szanowni Państwo, Podobnie jak dziesiątki innych osób nie otrzymałam... Ula szczerze polecam (1) Bardzo szybka i miła obsługa, w niedzielę wieczorem złożyłam zamówienie z... Katarzyna Tort weselny (2) Zamówiliśmy tort weselny! Przepiękny i wspaniały w smaku. Gorąco polecam Aneczka biżuteria W. Kruk (3) jestem po szaleństwie zakupów światecznych. Szukałam prezentów w GB i... alicjja Prawdziwy Express (1) Pierwszy raz skorzystałam z tego sklepu internetowego. Chciałam sprawdzić,... Marzena Wyjątkowy sklep (1) Dzień dobry Już od kilku lat kupuję za pomocą internetu w tym sklepie i... Anna niesolidna i niesłowna obsługa (2) jak w temacie lala elpe - opinia (1) Jeśli dobrze identyfikuję p. kierowniczkę, to jestem dokładnie odwrotnego... elpe choroby (1) Dostałam niedawno szczurzyce która miała świeżba bidunia i miała katar i tez... wisienkos BARDZO CHAMSKA OBSŁUGA!!!!! (1) Tak chamskiej obsługi w życiu nie widziałam. Panie w dziale AGD ciagle... PRZESTRASZONA KLIENTKA Niestety (1) Za 250 złotych dostałam bubel który przyniósł mi wiele wstydu.Z chryzantem... Zawiedziona Porażka (2) Ogólnie drogo, artykuły przemysłowe drogie, znalezienie obsługi na stoisku to... petarda SUPER!! (1) Przesympatyczna obsługa, dziewczyny bardzo miłe, sympatyczne, zawsze... Barbara Zadowolony klient (1) Zamawiam karme w zooexpress od dawna i ani razu sie nie zawiodlem. Dostawa na... tg