Tom - opinia (1) Bardzo miła i konkretna obsługa, ludzie z pasją. Tylko ceny mogłyby być niższe. Tom REWELACYJNY MIĘSNY (1) Sklep jest kapitalny i zdecydowanie bez konkurencji, jak najbardziej warty... Laslo zdecydowanie odradzam (1) zamówienie w tym sklepie złożyłam 12 listopada 2013 roku... miał być prezent... dobrochna
Uwielbiam! (1) Uwielbiam te cukiernie, kupuje tam od lat. I muszę powiedzieć że wszystkie... Smakoszka doskonałe miejsce z miodami i zdrową żywnością (1) Sklep prowadzony przez miłe i doświadczone Panie, które nie tylko doradzą,... Marzena L. Wspaniały sklepik (1) Jestem smakoszem i lubię słodkości , wina i dodatki . Często dowiedzamz... Tobiasz BOMI SA. Ty co skrzywdziłeś bidnego,człowieka. (1) Bogowie będą o tym, pamiętać. Kola miła obsługa (1) Dział odzieży i firan bardzo miłe panie. Stasia Dobry supermarket (1) Świetne położenie, duży, czysty, przestronny, ze świetnym asortymentem. Ceny... Jarek spoko ale dlaczego (2) do cholery zamknięte w sobotę? iza Bardzo polecam!! (1) Sklep bardzo dobrze zaopatrzony i z przystępnymi cenami. Przede wszystkim... MrUnton Firma Aeon Form (1) Uprzejmie informujemy, że firma Ladeco sp. z o.o. z siedzibą w Gdyni jest... Robert Kowalczyk OBSŁUGA (1) REWELACYJNA OBSŁUGA SZYBKA DOSTAWA I BARDZO DOBRY KONTAKT POZDRAWIAM I POLECAM MARIAN polecame (1) kupiłem Baniak 300l z dostawą do domu w cenie, cena rewelacja, rybek sporo.... puchaty OBSŁUGA:( (1) Szanowny Właścicielu sklepu Fresh Market, nie mam zwyczaju zawracania głowy... JuLA Niedobry tort (1) Zakupilam maly tort. Niestety, skladal sie w zdecydowanej wiekszosci z kremu... Klient polecam!!! (1) mieszkam na stałe za granica gdzie wiadomo usług tego typu nie ma, z sałego... marek Funkcjonalność parkingu... (4) Osoba odpowiedzialna za zaprojektowanie parkingu albo dostała robotę po... Sebastian Bardzo pozytywnie (1) Ceny w sklepie na przyzwoitym poziomie. Niezbędne informacje zostały mi... Janek Polecam (1) Korzystałam z Bukieciarni już kilkakrotnie i zawsze byłam bardzo zadowolona.... Asia