POPIERAM TOMKA (1) Jest bardzo ładnie,miła obsługa i atmosfera.Aż chce się robić zakupy.Tylko od... krzysztof-73 Kwiaty na zaręczyny (1) Potrzebowałem kwiatów na zaręczyny. Powiedzialem czego potczebóje w jaki... Krzysiek bolaca kostka (1) mialem problem z przegubem w kostce, bylem w tym sklepie i pomogli. Maja tego... pawel
ela - opinia (1) obsługa miła i profesjonalna duży wybór produktów ,przystępne ceny .Polecam... ela calkiem ok (2) Dzisiaj dzwonilam, zeby zasiegnac informacji i przy drugim podejsciu udalo mi... Maja Smacznie (1) Bardzo smaczne pieczywo, długo świeże. kanapki dostępne na miejscu bardzo... Nitka polecamy (1) Obsługa urządzeń prowadzona jest na czas i fachowo. Drobne awarie usuwane są... MGB Pompy Instalacje Bardzo fajny sklep (1) Polecam wszystkim, którzy dbają o siebie i wybierają produkty ekologiczne i... Ania sklep godny polecenia (1) ładny lokal, duży wybór, ceny w porządku, a Pani Mariola jest przesympatyczną... Lucian kierowniczka porażka (1) cena negatywna dla kierowniczki. można wstawać "lewą" nogą ale nie co... celmer OBRĄZKI (2) POLECAM JUBILERA ELIZA W GALERIi przymorze. Wszystko poszło szybko,... Gosia Bukiet ślubny / okolicznościowy (1) Bukiet ślubny tworzony jest pod klientkę - jedyny w swoim rodzaju - bukiety z... Dominika rodem z epoki PRL (1) w ubiegły piątek weszłam do antykwariatu z dwiema ciężkimi torbami słowników... Agnieszka Polecam! (2) Szybko,tanio i profesjonalnie.Obsługa miła i chętnie odpowie na ewentualne... Sylwia Bardzo tani antykwariat (3) Bardzo miła obsługa, super ceny. Brakowało takiego miejsca w centrum Wrzeszcza. Danusia naprawa fotoaparatu..... (1) ...którego inny serwis nie chciał się podjąć... leszex LLL - opinia (2) Treść opinii: miło do momentu... Po nabyciu biżuterii czar prysł .... LLL bardzo zła hodowla królków (1) Kupiłam w tymże sklepie dwa króliczki, w tym jeden miał dopiero 2 tygodnie (a... Michalina Świetna kawa (1) Świetne miejsce, pyszna kawa, doskonałe ciasto drożdżowe. Do pełnego zachwytu... marja Polecam (1) Hurtownia Szczepan ogólnie jest bardzo fajnym miejscem, asortyment bardzo... klient