Warto (1) Miło sympatycznie i wart odwiedzania go częściej. Robert z Tychy Polecam (1) Pasjonaci znający się na rzeczy. Doradzą, zaprezentują i słuchają co klient... Stały gość ja - opinia (2) Firma wyznaje zasadę "po trupach do celu". Wciskają klientom... ja
Sklep inny od innych (1) Serdecznie polecam ten sklep, chyba pierwszy ze sklepów akwarystycznych w... Kamilek Sklep Eko zabawka (2) Sklep godny POLECENIA! Kontakt ze sprzedającym bardzo dobry, produkty opisane... Agnieszka Polecam... (1) Sklep z ogromnym wyborem zabawek wysokiej jakości dla dzieci. kasia Megi - opinia (3) Pani z akwarystyki blondynka młoda nie polecam z taką obsługą się jeszcze nie... Megi bukie (2) Polecam kwiaciarnię Aljavi w Gdańsku w centrum. Chciałam bukiet dla... Marta Ow - opinia (1) Galeria całkiem ok, generalnie jestem dużym zwolennikiem clubu fitness.... Ow Rewelacja. (1) Na kwiaciarnie natrafiłam przypadkiem gdy szukałam firmy która tanio dowiezie... asiek POLECAM! (1) Bardzo gorąco polecam cukiernię!! :) Przemiła obsługa, przepyszne ciasta: w... Patrycja EKSTRA! (1) Super obsługa - przemiłe, przemiłe Panie - szczególnie Pani w krótkich... Adi Totalnie amatorskie podejście do klienta. (2) Nie polecam.Chciałem złożyć ofertę handlową,skierowano mnie do... Andrzej Wyjątkowo chamska obsługa!!! (3) Wyjątkowo chamska obsługa!!! bterhtred MAsakra!!! (2) po dzisiejszym wypadzie na naprawdę małe zakupy (bo aż 4 rzeczy) muszę... Monika Potwierdzam - chamska obsługa, niestety... (2) Potwierdzam - chamska obsługa, niestety... I to poczynając od pracowników... rozczarowana polecam bukiet śubny (1) Za przeznaczoną kwotę 50 zł, zrobiono mi piękny bukiet i butonierkę dla pana... Magda Macieq - opinia (1) Bardzo miła i sympatyczna obsługa przez bardzo ładna panią która doradzi jaki... Macieq Oszukują na cenach (2) Często się zdarza, że can na regale ma się nijak do tej nabijanej na kasie -... Papek KOSZMAR! (1) Jak można coś tak ohydnego postawić w środku osiedla? Kto dał pozwolenie na... Marzena