EKSTRA! (1) Super obsługa - przemiłe, przemiłe Panie - szczególnie Pani w krótkich... Adi Totalnie amatorskie podejście do klienta. (2) Nie polecam.Chciałem złożyć ofertę handlową,skierowano mnie do... Andrzej Wyjątkowo chamska obsługa!!! (3) Wyjątkowo chamska obsługa!!! bterhtred
MAsakra!!! (2) po dzisiejszym wypadzie na naprawdę małe zakupy (bo aż 4 rzeczy) muszę... Monika Potwierdzam - chamska obsługa, niestety... (2) Potwierdzam - chamska obsługa, niestety... I to poczynając od pracowników... rozczarowana polecam bukiet śubny (1) Za przeznaczoną kwotę 50 zł, zrobiono mi piękny bukiet i butonierkę dla pana... Magda Macieq - opinia (1) Bardzo miła i sympatyczna obsługa przez bardzo ładna panią która doradzi jaki... Macieq Oszukują na cenach (2) Często się zdarza, że can na regale ma się nijak do tej nabijanej na kasie -... Papek KOSZMAR! (1) Jak można coś tak ohydnego postawić w środku osiedla? Kto dał pozwolenie na... Marzena Nie polecam!! (2) Panie ekspedientki bardzo nie mile, zero usmiech, drogo i mala ilosc, Ciasta... Gosc Brak szpilek (1) Nie ma potrzeby wymieniać poszczególnych zalet Kaliny bo wszystko jest super. Bodzio praca za kare (1) w sobote 030813 kupowalam posciel starsza pani na zastepstwie stwierdzila do... beata Warto przyjęć (2) Duża oferta, znane marki polskie Profim, Sitag i zagraniczne Pedrali, Bruhl,... go Wszystko fajnie by było, gdyby nie ta chamska obsługa (1) Antykwariat posiada dobry asortyment i przystępne ceny, ale szanowne panie... OŻeszKu... .... (1) Nagminnie zdarza się, ze cena przy kasie jest WYŻSZA od tej na półce.... MM Krętacze (3) Kupiłem (u nich w Warszawie) trzy dni temu studyjny subwoofer z uszkodzonym... Rafał Aga dobkowska - opinia (1) Zdecydowanie polecam. Firma baardzo solidna, chyba jeszcze nigdy nie... Aga dobkowska magiczne miejsce :))) (1) Super pomysły pracowników i ogromna ilość kwiatów dają razem fantastyczny... paula Porażka - OMIJAJCIE TEN SKLEP (1) Ta firma to kompletna pomyłka. Nie są w stanie zrealizować prostego... Edward Tragiczna obsługa (1) Do salonu w Gdańsku dotarłam o godz.17.50 panie mnie zignorowały a wręcz... Małgorzata Stryczyńska